O nouă filă din istoria orașului de pe Bega a fost scrisă azi în litere aurite cu gel estompator de greii ramași la conducerea PNL-ului… după ce supergreii au fost săltați de hingheri… pardon, de DNA.

Într-un circ ieftin regizat pentru proști de măscăriciul de serviciu – Nicolae Robu, PNL a anunțat azi că Alinuța (cum care… Alina Gorghiu, fata de la Tecuci ce rătăcea pe centura capitalei acum un an… șefa de la partid ce s-a filmat cu copiii care refuzau sa-i deschidă ușa ca să primească pomana electorala… etc. realizări… etc.) Alinuța, așadar, va candida prima pe listele PNL Timiș pentru că, zice ea… ”are obligația să aibă grijă de Capitala Europeană a Culturii”… hai sictir, ca să ți-o zic pe limba ta, Alinuțo (vezi aici sursa citată).

Știm cu toții că votacul mioritic are memorie scurtă, așa că vă reamintim ce spunea doamna Alinuța acum câteva luni… înainte să-i salte DNA-ul câinele de companie… și zicea cam așa: ”Am zis clar însă că nu merg într-o filială bună, o să merg undeva unde o să încerc să maximizez rezultatul…” (vezi aici sursa citată).

În traducere libera pentru votacii PNL prostiți cu spor de prof. dr. doc. nicoLache Robu (lacheul lui Blaga, vândut acum Alinuței), citatul de mai sus sună cam așa: ”Timișu e un județ prăpădit și filiala PNL nu are de unde să scoată o listă cu 3 oameni de valoare și viziuni liberale, că nu-i de unde… așa că mă sacrific eu – Alinuța de la Tecuci… și vă scot eu din rahat. Nu vă faceți griji, voi trebuie doar să mă votați și să fiți ”fruncea” mai departe.

Acuma, noi – cei ce gândim liberal dar nu avem loc de nicoLache Robu și slugile lui comunisto-bugetare să ne și exprimăm la fel, îl felicităm pe descălecatu’ din Bocsig pentru că a reușit, în sfârșit, să pună Timișu pe harta României… ca județ vasal și supus direct Alinuței din Tecuci.

Prin mutarea de azi Robu a dovedit încă odată că este un nimeni pe scena politicii mari, că nu-i decât un măscărici de mahala căruia-i sunt îndesați pe gât stăpânii de la București ce sunt exportați în teritoriu pentru ca prostimea să li se închine și, Doamne-ferește să trimita el vreo valoare locală la București, să-i destupe la minte și pe alții de prin țară.

În rest, așteptăm alegerile… să vedem care-i procentul de mândrii timișoreni ce aleg o rătăcită din Tecuci… stăpână peste ”fruncea” Banatului.

9 COMENTARII

  1. Este o campanie vadita, înpotriva Timisorenilor !!! Propuneri cu substrat politic si de interese !!! Acest primar a fost ales de cei care nu s-au prezentat la voturi si nu se va schimba nimic atîta timp cît mentalitatea timisorenilor veritabili , nu se va schimba !!! IESITI LA VOTURI dac va iubiti cu adevarat locul si originea !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.