Toată presa și TV-ul striga de câteva zile că-i jale… că amnistia… că grațierea politicienilor penali… și culminează azi cu Președintele Klauss Johannis care s-a sculat cu noaptea-n cap să ajungă la Guvern să le dea extemporal de democrație, ca nu cumva să scape vreun penal din ”partidul ce nu ne place” nepedepsit.

În același timp pe unele canale TV circulă o știre palidă despre Prim-Ministrul Canadei… care este cercetat pentru ”conflict de interese” pentru faptul că a zburat între ceva insule prin Bahamas – în concediu fiind – cu elicopterul unui prieten de familie… după care s-a întors la serviciu și a declarat acest fapt, iar instuțiile statului Canadian s-au autosesizat și au început IMEDIAT o anchetă.

La așa știre am luat telecomanda, am dat-o de 3 ori de asfalt, am scufundat-o în apă sfințită și am pornit din nou TV-ul… știrea a rămas aceeași (vezi aici dacă nu crezi).

Domnule Klaus Johannis – Președintele României lucrului bine făcut – să ne întoarcem vreo 3-4 ani în istoria Timișoarei… unde un anume primar zis Nicolae Robu a primit ȘPAGĂ de la RETIM SA un Mercedes -Benz și alte beneficii personale și de gașcă, după care zisa companie a primit în schimb un contract exclusiv de administrare a deșeurilor în valoare de 14.000.000 euro (vezi aici documentele)fără licitație și fără acordul Consiliului Local Timișoara…! Mai mult de atât, aceeași RETIM a fost scutită de penalizări de cca. 2.000.000 euro (vezi aici documentele) pentru că nu au realizat investițiile prevăzute de contract… iar Primăria aceluiași Nicolae Robu a permis aceleiași RETIM o reducere de capital social fără acordul CLT, ca să scape de execuție pentru contracte neonorate (vezi aici documente)...!

Nu vă plictisesc cu alte fraude sau detalii despre excursiile în locuri exotice pe unde Robu s-a plimbat finanțat direct de partenerii de afaceri cu primăria pe care o conduce, că știu că nu suntem în Canada… dar, ca votac al conceptului de ”România lucrului bine făcut” vă întreb:

Ca să pară reală lupta împotriva grațierii politicienilor corupți… nu ar trebui să-i puneți mai întâi în pușcărie pe infractorii vechi și consacrați…? Pe ăștia de teapa lui Nicolae Robu, zic… care de când v-a susținut în campania electorală e tot în libertate și distruge șansele unui oraș întreg la normalitate. Zău așa, Timișoara ar merge și ea înainte, cu Europa, dacă nu ar arunca-o dementul înapoi în Evul Mediu.

Un apel de trezire la DNA Timiș, asta-i tot ce vă rugăm domnule Președinte…!!!

Mai jos câteva din ”realizările” primarului șpăgar…

ROLBF Minibuze

ROLBF Mercedes RETIM

ROLBF Semafoare

Vaporetto ROLBF

Armonia 3 din 4

Nota editorului: Acest articol prezintă opinia autorului, nu a publicației. Pentrutimisoara.ro încurajează exprimarea liberă, timișorenii au ocazia să se înregistreze pe site folosind link-ul înregistrare din partea de sus și să publice articole în care își exprimă opinii, nemulțumiri, sau chiar sesizări. Pentrutimisoara.ro a inițiat acest proiect pentru ca vocea cetățenilor să fie auzită, dar nu răspunde pentru conținutul articolelor autorilor săi. Vezi mai multe aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.