Probabil știți deja că Primăria Timișoara are – din nou – probleme cu dezinsecția (vezi AICI știrea)… problemă urgentă pentru care purtătorul de cuvânt, finalizatorul, inauguratorul și primarul Timișoarei – Nicolae Robu, are cel puțin 4 soluții la îndemână ca să scape Timișoara de țânțari.

Acestea sunt:

1. Să organizeze un ”Concurs de Soluții” la care să invite Universitățile, Institutele de Cercetare și Firmele ce pot oferi soluții la problema urgentă identificată de Primărie și care pot forma o asociere cu primăria, asociere prin care fiecare participant aduce ceea ce are mai bun de oferit pentru soluționarea problemei. Aceasta este o soluție elegantă și perfect legală prin care se dezvoltă țările EU… o soluție care angajează societatea și stimulează dezvoltarea sustenabilă și organică a orașului/comunității, dar care limitează posibilitățile lui Robu de a încasa o șpagădeci nu-i bună…!

2. Să organizeze o ”Negociere fără publicarea prealabilă a anunțului de participare”, care permite primăriei să contracteze lucrări/servicii în regim de extremă urgență și în situații imprevizibile care nu se datorează incompetenței angajaților proprii, după cum zice ANRMAP (Autoritatea Națională pentru Reglementarea și Monitorizarea Achizițiilor Publice) în prezentarea de mai jos. Și cum Robu zice că această criză se datorează instanțelor de judecată, iată că, în sfârșit,  incompetența lor nu-i unicul vinovat…

 ANRMAP

3. Nicolae Robu poate comite o LEGALITATE pentru binele timișorenilor și să semneze o dispoziție de primar, la fel cum a comis multe alte ILEGALITĂȚI pentru binele personal… ca de ex. când a semnat despăgubirea pentru ACVARIU… sau contractul RETIM… sau Parteneriatul Public-Privat pentru jefuirea reclamei de pe stâlpii RATT… etc. etc. etc.

4. Și finalmente, Nicolae Robu poate să-și dea demisia și să lase primăria pe mâinile unei persoane competente, inteligente și bine intenționate

Domnule Nicolae Robu, vă provoc să vă dați demisia pentru o lună de zile și să mă delegați să vă țin locul la conducerea orașului. Vă garantez că timișorenii vă vor face statuie în Piața Roșie pentru acest gest unic.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.