Dacă ar fi fost pe vremea romanilor ar fi fost răstignit pe cruce. Din fericire suntem în democrație și cel ce nu se supune este un senator de Timiș.

Protocolul dintre PSD și PP-DD semnat la nivel național este doar praf în ochi pentru singurul parlamentar PP-DD de Timiș, senatorul Ioan Iovescu. Acesta spune că până la sfârșitul mandatului nici nu va băga în seamă degetul lui Ilie Sârbu, liderul de grup al senatorilor PSD din Parlamentul României. Este vorba despre o comandă ca pe vremea romanilor – liderul de grup ridică degetul în sus sau în jos în funcție de cum să voteze colegii de partid.

„Eu nu plec din PP-DD pentru că îmi convine situația în care sunt acum. Pot cu propria mea minte să judec și să votez. Nu să mă uit la liderul de grup ce dictează el. Eu, Ioan Iovescu, nu sunt la guvernare. Veți vedea când începe plenul că eu nu votez după cum ridică Sârbu degetul și nici nu vreau să mă uit nici la degetul lui Puiu Hașotti (n.r. liderul grupului senatorilor PNL) „ne-a declarat senatorul PP-DD, Ioan Iovescu.

Cei doi senatori, Ilie Sârbu și Ioan Iovescu s-au contrat chiar în Parlamentul României. Senatorul social-democrat chiar l-a amenințat că dacă nu are grijă nu va mai prinde un nou mandat.

„Nu vreau ca acolo în parlament să mă dirijeze cineva să votez după anumite interese, să votez cum au ei interes ca pe vremea romanilor . atunci se dădea pâine și circ, acum se dă numai circ. Nu țin să facem protocoale cu dreapta. Nu am o problemă cu dreapta sau cu stânga, dar să fim corecți. Dacă vin cu tine trebuie să mă ajuți să mă dezvolt. Simt că nici dreapta nici stânga nu ar avea un interes ca noi să mai existăm„, mai spune Iovescu.

Sârbu și Iovescu au fost contracandidați pe același colegiu la alegerile din 2012. Sârbu a câștigat detașat din primul tur. După redistribuire Ioan Iovescu a ajuns și el senator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.