Hai să spunem lucrurilor pe nume – Nicolae Robu, acest ”Che Gargara” de Bocsig parvenit primar la Timișoara (unde părăduiește bugetul și distruge orașul de aproape 6 ani de zile), este una din cele mai corupte, sinistre și bolnave creaturi ce infectează latrina politică din România.

micRobu – cum îl alintă timișorenii cu coloana vertebrală pe primarul cu nume de slugă, a fost acuzat public în nenumărate rânduri de corupție, hoție și minciună… atât în presa locala cât și centrală, fără ca vreo instituție anticorupție a statului Român condus de președintele Klaus Iohannis să încerce măcar să-l pună sub acuzare pentru fraudele și distrugerile imense pe care le cauzează orașului.

Sâmbătă la Timișoara unul dintre manifestanți a atras atenția, pe bună dreptate, că… ”trebuie să ne uităm și la corupția locală, nu doar la cea de la București…” și l-a acuzat public pe Robu că-l interesează doar ”proiectele” personale și de partid… și că nu-i pasă de soarta orașului.

Auzind aceste acuzații, infractorul parvenit în funcția de primar și-a zis că-i momentul să adune o mână de fraieri și să arate cât e el de interesat de soarta orașului. În consecință, Nicolae Robu a postat Duminică pe pagina lui de Facebook un îndemn la ”cea mai mare revoltă văzută vreodată”… cu care să stârpească și să curețe el, un infractor notoriu, România de cei ca el. Această mascaradă ieftină și penibilă a măscăriciului de a-și spoi imaginea publică intrată în putrefacție a găsit totuși vreo 600 de complici, fantome și cetățeni derutați care sunt extaziați de propunerea impostorului.

Aroganța cu care acest microb infect se erijează în luptător pentru dreptate, cinste și onoare ne provoacă o greață imensă… care este amplificată de faptul că președintele Klaus Iohannis a lăsat această țară fără absolut nici o alternativă politică… prin faptul că i-a protejat și ținut în funcții pe toți corupții și infractorii pe care i-a moștenit când a fost ales președinte (cu p mic)… printre care și pe micRobu Nicolae – demolatorul PNL-ului și a tot ce înseamnă doctrină liberală în vestul țării… și ctitorul Palmișoarei, al Semaforișoarei, Caracalișoarei, samd.

Robule – infractor dement și ordinar, ca de obicei, aștept să ceri drept la replică sau să mă chemi în instanță pentru calomnie… ceea ce nu o să faci pentru că ești corupt, bolnav psihic și vinovat de absolut tot ce scriu despre tine.

Domnule președinte Klaus Iohannis, mai știți ceva de România lucrului bine făcut…?!?

O începem cu Nicolae Robu, sau o lăsăm să moară neîncepută…?!?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.