De câteva zile încoace Nicolae Robu – infractorul inca necondamnat ce distruge Timișoara din funcția de primar – a început din nou să strige în presă că el merită cel puțin 5.000 euro lunar pentru orele pe care, zice el, le petrece muncind pentru Timișoara. Pesemne ca mania persecuției de care suferă Robu este precum ciclul menstrual, pentru ca periodic, acest impostor corupt incepe să delireze pe tema veniturilor ce i se cuvin… (vezi TION – Robu spune ca a muncit 21 de luni într-un singur an…).

Dar cum noi nu suntem proști să înghițim cu polonicul rahatul servit zilnic de primar – cum fac lingăii lui de la partid angajați ilegal în primărie – am făcut o incursiune rapidă în ”declarația de avere” a ipochimenului, unde am descoperit că Robu a încasat salarii de 266,932 lei de la STATUL RO în anul 2017… adică fix echivalentul a 5.000 eur lunar.

Pe lângă aceste venituri Nicolae Robu nu plătește rate la mașină, benzină, întreținere sau asigurare – ca orice muritor de rând – pentru că el circulă cu Mercedesul de 75.000 eur primit ȘPAGĂ de la RETIM pentru contractul exclusiv în valoare de 14.000.000 eur… contract pe care Robu l-a dedicat RETIM-ului în mod ilegal, evitând astfel o licitație publică pentru un serviciu de calitate pentru o Timișoară curată. Aceste cheltuieli pe care Robu le evită și le plasează tot pe spinarea timișorenilor, se ridica cu ușurință la încă cca. 1.500 eur lunar.

Așadar, (și fără să mai punem la socoteala ȘPĂGILE încasate de Robu pentru ”favorurile” pe care le face ”investitorilor strategici” din Timișoara – cum ar fi ȘPAGA primită în schimbul despăgubirii ilegale pe care a aprobat-o la demolarea ACVARIULUI… sau ȘPAGA încasată de la licitația fraudată cu cele 7 vaporette… etc. etc.), ajungem la concluzia că Nicolae Robu câștigă, deja, cel puțin 6.500 eur lunar… dar el vrea 5.000 eur… semn că demența și mârșăvia sunt mai periculoase decât prostia elementară.

Dar, întrebarea cu adevărat importantă este: Ce face Robu pentru banii pe care-i încasează lunar de la Statul RO?

Și aici vă provoc pe voi să găsiți răspunsurile, pentru că:

– Primăria pe care o conduce are de 4 ori mai mulți angajați decât necesar. Cu toate astea e extrem de ineficientă, coruptă și indiferentă la felul cum arată orașul.

– Timișoara e un oraș distrus, infect, poluat, mizerabil și nesigur și a depășit Caracalul la absolut toate aspectele.

– ICER – institutul de cercetare al UPT de unde Robu încasează peste 175.000 lei anual… este o investiție de cca. 15.000.000 eur dusă direct in faliment de Robu și, care nu a funcționat nici măcar 1 minut in scopul pentru care a fost construit.

– Singurii studenți care-l apreciază pe pseudo-profesorul Nicolae Robu sunt parveniții ce-i cară poșeta sau selfie stick-ul, în speranța că vor ajunge cândva angajați în Primărie – cum au ajuns lingăii Greblă, Iapă, Kristof sau alți supuși umili crescuți după chipul și asemănarea lui de estompatu cu nume de slugă -Nicolae Robu.

Și închei, ca de obicei, cu un mesaj către infractorul Nicolae Robu – dacă te simți ofensat, calomniat sau terfelit în onoarea pe care ai pierdut-o de mult, aștept sa ceri un drept la replica, sau sa ne vedem în instanța cu documentele pe masă și dovezi ce arată că ești nimic altceva decât un impostor mincinos, parvenit și corupt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.