Tipărește:Print This Post
Publicat la : mie, Mar 8th, 2017 la 5:47 pm | Vizualizari: 3398
Autor: Nicolae Birsan

Primarul Robu minte cu fiecare respirație. După spusele lui, cele 7 vaporette funcționează din mai 2016… Directorul RATT zice însă că nici NU le-a pus în funcțiune.

Clown-ul Robu pinochioTipărește:Print This Post

Cel dintâi mincinos al urbei a anunțat azi că ”Se reiau plimbările cu vaporașele pe Bega”… care ”au început la finele lunii mai 2016”… zice Robu care minte, ca de obicei, cu nesimțire pentru că, în răspunsul primit de noi de la RATT în data de 09.08.2016 (adică la 3 luni de când Robu pretinde că epavele lui deja au început să funcționeze) directorul Goia zice așa :

…punerea în funcțiune a celor 7 vaporette pentru voiaje de zi se va realiza după finalizarea tuturor formelor de autorizare…

Asta nu este prima dată când Robu este prins cu minciuna, ultima oară fiind contrazis, în direct, fix acum o săptămână de către propria firma agreată să-i elaboreze SF-ul pentru asfaltarea străzilor pietruite, chiar la dezbaterea publică pe tema în cauză (vezi aici).

În consecință îl întrebăm pe mitomanul Robu următoarele:

1. De câte ori trebuie să vă prindem cu minciuna și să vă terfelim public ca să vă dați demisia de ”oroare”, domnule primar Robu…?

2. Vă rugăm să faceți publică ”aprobarea de la Regionala Turnu Severin a Autorității Navale Române” pentru punerea în funcțiune a serviciului de transport public cu cele 7 vaporette, despre care spuneți în comunicatul de azi că ”deja există”.

Așteptăm cu deosebit interes demisia lui Nicolae Robu, pentru că ”aprobarea de la ANR” suntem convinși că nu-i decât o altă născocire mincinoasă a estompatului.

Mai jos răspunsul RATT care ne spune (de-a valma ca în clasa a IV-a) că vaporettele NU funcționează… autorizațiile NU există… căpitani și marinari NU au decât 2+2 din 62… estimarea veniturilor NU există… dar ei știu sigur că vaporettele vor contribui la descongestionarea traficului și reducerea poluării:)  Ca la circ…

raspuns goia ratt

 

Despre autor

- 08/03/2017 17:47
Lasa un comentariu


Ultimele știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru