Joi 30 iunie 2016 ora 12.00 în sala de ședințe de la parterul Primăriei Timișoara se întrunește Comisia de Disciplina condusă de doamna din imagine, care este nimeni alta decât Rodica Aurelian – șef serviciu resurse umane.

Această ”distinsă” doamnă tocmai ce a fost pusă sub urmărire penală printr-o hotărâre judecătorească definitivă într-un dosar alături de primarul Nicolae Robu și alți funcționari din primărie pentru abuz in serviciu și fals în declarații (vezi știrea). Conform legii și normelor de minimă conduită morală, în acest moment dna. Rodica Aurelian ar fi trebuit sa-și dea demisia din orice funcție și să se pună la dispoziția procurorilor. În schimb, ea s-a gândit să moșească o comisie care discută aspecte de integritate și moralitate cu privire la activitatea unui angajat al Primăriei Timișoara care are curajul să semnaleze abaterile, infracțiunile și abuzurile comise de primarul Robu și funcționarii corupți șefi de servicii care-l înconjoară.

Ședința de mâine este publică, la solicitarea doamnei Mirela Toc – angajatul primăriei aflat sub lupa Comisiei de Disciplină pusă la cale de primarul urmărit penal Nicolae Robu și condusă de șefa de resurse umane urmărită penal Rodica Aurelian.

Vă invităm așadar să participați la unul din cele mai grotești spectacole de circ de la 1989 încoace, circ pus la cale de Nicolae Robu la Timișoara, orașul REVOLUȚIEI ANTICOMUNISTE.

Mai jos vă prezentăm câteva articole din presa locală care descriu activitatea șefei de la personal – Rodica Aurelian care este, cum altfel decât protejata secretarului Ioan Cojocari.

 

Rodica Aurelian – Familia şefei de la Resurse Umane din Primăria Timişoara: o avere din bani publici

Rodica Aurelian – funcționarul public promovat ilegal de cele mai multe ori

Rodica Aurelian amenință voalat

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.