Primarul Timișoarei încearcă să iasă basma curată printr-o postare, la câteva zile după tragicul eveniment din Complexul Studențesc, în urma căruia un tânăr în vârstă de 29 de ani a fost efectiv călcat în picioare de patru indivizi.

Așa cum era de așteptat Nicolae Robu se laudă cu realizările sale în ceea ce privește siguranța cetățenilor din urbea pe care o conduce, dar cert este faptul că suplimentările aduse în discuție nu l-au ajutat cu nimic pe tânărul călcat în picioare de patru indivizi. Iar pentru a nu fi numiți cârcotași și că ne legăm de acest nefericit eveniment ne putem aduce aminte ultimele ”realizări” ale Poliției Locale.

În urmă cu puțin timp pe scările Catedralei din Timișoara un grup de rromi se chefuiau fără ca polițiștii locali să se sesizeze, spre finalul parangheliei un cetățean îi anunță despre cele ce se întâmplă, dar aceștia ajung la ”spartul târgului”. De asemenea, să nu uităm Corul Venlona căruia i s-a interzis să cânte în centrul orașului și, nu în ultimul rând, incidentul penibil din seara când Timișoara a fost pur și simplu inundată în urma ploii torențiale, când un coleg din presă ,care încerca să filmeze în Pasajul Michelangelo a primit avertisment din partea distinșilor de la Poliția Locală, care se pare că nu știu faptul că pentru a filma sau face poze pe spațiul public este permis prin lege. Dar, ordinul nu se discută!

Pe de altă parte altfel stau lucrurile dacă vorbim despre celebrul Pasaj Michelangelo. Ce îl face deosebit? Nimic! Funcționează așa cum este firesc să funcționeze un astfel de proiect, dar este păzit cu strășnicie zi și noapte.

Domnia sa vorbește despre posturile fixe, interesant este că atunci când este nevoie de prezența polițiștilor este cam greu să dai de ei, hoții și aurolacii mișună în Piața 700 nestingheriți, iar despre prezența acestora în mijloacele de transport în comun să nu mai discutăm. Cerșetorii de la semafoare tot acolo sunt, iar dacă nu ești atent poți rămâne foarte ușor fără ceva dacă e pus pe scaunul din dreapta.

Concluzia este cât se poate de simplă: atât Nicolae Robu, cât și Dorel Cojan, șeful Poliției Locale din Timișoara sunt complet depășiți de situație, însă mai grav este că oameni nevinovați trebuie să plătească pentru orgoliul, mândria și neștiința celor care ar trebui să controleze astfel de situații.

Foto: http://www.polcomtim.ro

10 COMENTARII

    • Nu bă, tu eşti deştept. După a ta minte pătrată e ok ce se întâmplă? Unde ai mai văzut poliţie să păzească palmieri şi pasaje? Dacă ai fi fost tu cel din complex, tăceai, ca nu mai aveai ce face. Aşa că taci şi nu-ţi mai etala prostia. Sau lasă dracu periuţa din mână, că nu te pupă robu pe frunte.

    • Nu te-ai intrebat oare de ce trebuie paziti palmierii si pasajele??Tot pt ca sunt oameni „educati” in Timisoara si in Romania!Si la New York sunt crime pe strada, asta ce inseamna?La 300 de mii de locuitori, iti trebuie 300 de mii de politisti ca sa fie totul sub control!Despre ce vorbim??

  1. Bine ca Polițiști stau pe Cal. Aradului vreo 15 la un loc sa dea amenzi cine traversează strada prin locurile inerzise… și in Complexu stundentesc sau in centru debia vezi cate 2 – 4 care se plimba :) … ma simt foarte în siguranță :) … Daca domnu Robu avea pana acum votu meu si a familiei … Acum NU-L mai are… dar mai are timp sa facă ceva in privința asta…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.