Nicolae-Robu
Nicolae Robu

Acum 2 zile Nicolae Robu – încă primarul Timișoarei, declara pentru tion.ro în legatură cu pădurea de semafoare ce a răsărit peste noapte la Timișoara că…  „Vom vedea dacă este bine să fie semafoare în aceste sensuri giratorii… Practica ne va demonstra dacă proiectantul a conceput bine sistemul sau nu…” si… „Dacă va fi haos în trafic, semafoarele vor fi puse pe intermitent.”

Eu sunt inginer, am lucrat în Detroit – SUA unde am implementat proiecte pentru industria auto, proiecte mari, cu impact global și care au FUNCȚIONAT DE FIECARE DATĂ… și au funcționat EXACT AȘA CUM LE-AM PROIECTAT SĂ FUNCȚIONEZE încă de la inceput…!

În absolut niciun caz nu am pornit vreun proiect cum spune Robu… bazat pe principiul… vom trăi și vom vedea…” ca sa aflăm mai târziu dacă ne iese sau nu. De ce asta…? Pentru că am făcut testele înainte… în laboratoare de simulare și pe pista de încercare… noi NU făceam teste pe CLIENȚII care conduceau mașinile construite de noi și aflați în trafic pe autostradă la 120km/h…!

Această abordare de ”geniu estompat” a lui Nicolae Robu este de o inepție fără margini.  Și asta în secolul în care trăim și cu nivelul atins de tehnologia de proiectare, modelare și simulare pe calculator… despre care ai crede că are habar orice decan x2, prodecan x4, senator, primar și, în timpul liber, mare profesor doctor-docent-horroris-causa FIX în CALCULATOARE…

Să nu înțelegeți greșit, profesorul în „calculatoare” Nicolae Robu nu este prost… Nicolae Robu este doar prost intenționat…! El știe foarte bine că 10 studenți cu câte un laptop fiecare, niște camere video și un „soft” banal de „optimizare flux tehnologic”, ar descifra traficul din Timișoara în mai puțin de 3 luni și ar spune exact unde sunt necesare semafoare și unde nu. Însă tot Robu știe și că toată această „programare inteligentă” ar costa nu mai mult de 50.000 de EURO…  ceea ce este de 100 de ori mai ieftin decat cei 5.000.000 de EURO pe care-i prăduiește El cu sistemul Lui de „Trafic Management”...!

Și cum Nicolae Robu nu vrea „ieftin și bine pentru oraș”… ci mai degrabă  „scump și cu șpagă grasă pentru El”… înțelegeți de ce preferă să fie BO$$, chiar dacă pare prost.

Îi transmitem doctorului docent în „calculatoare”și „încă primarul” Nicolae Robu… că cetățenii orașului de pe Bega se bucură nespus că un așa geniu al finalizărilor „ÎN FORȚĂ” cum se crede El, nu construiește o CENTRALĂ NUCLEARĂ la Timișoara… despre care să vină să ne spuna că… „Vom vedea dacă va funcționa… Practica ne va demonstra dacă EXPLODEAZĂ sau nu…”

Gândește liber, nu ești robul lui Robu și nu mai vota hoți și șarlatani…!

Sursa foto(Nicolae Robu): ADRIAN PÎCLIȘAN

Nota editorului: Acest articol prezintă opinia autorului, nu a publicației. Pentrutimisoara.ro încurajează exprimarea liberă, timișorenii au ocazia să se înregistreze pe site folosind link-ul înregistrare din partea de sus și să publice articole în care își exprimă opinii, nemulțumiri, sau chiar sesizări. Pentrutimisoara.ro a inițiat acest proiect pentru ca vocea cetățenilor să fie auzită, dar nu răspunde pentru conținutul articolelor autorilor săi. Vezi mai multe aici

9 COMENTARII

  1. Atentie! Da, este Robu un manager foarte slab, dar e atat de naiv incat nu e in stare nici macar peofit sa scoata din asta! Este doar afacerea lui Culita, care, tot din nepriceperea lui Robu in management, e inca in PMT si face legea.
    Robu e condus de primarie, nu primaria condusa de el!

  2. Cind vom avea strazi cu carosabil bun pt circulat? Cind vom avea o sala polivalenta pt diverse evenimente? Cind vom avea un stadion ? Cind putem organiza diverse ev la scara mai mare, daca tot ne dorim un oras capitala culturala europeana? Cind vom avea trafic fluent ca si in Brasov( care are doar citeva semafoare ) si multe sensuri giratorii facute cu cap, care intradevar fluidizeaza circulatia… Etc.. Nu trebuie sa fii psd- ist , sau pnl-ist sa vezi ca nu s- a facut pt oras. Sau poate avem un oras cu toate fatadele refacute, sau toate parcurile impecabile, sau in cartiere nu avem cotete( a se citi garaje) . Toti primarii si sefii de servicii de serviciu au fost si sunt un dezastru , chiar calamiate pt oras. RUSINE tuturor!!!!

    • Nu trebuie sa-ti spuna nimeni ce raspuns poti sa dai la intrebarile tale: cu Robu primar niciodata!!! Trist este ca vin alegerile acusica si tot el va fi ales. Oricum nu stiu ce alti candidati sint,dar probabil si ceilalti sint mai mult sau mai putin tot pe-acolo. Asta pt ca se si promoveaza in politicul nostru responsabilitatea functiei,competenta,profesionalismul nu-i asa?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.