Furt in tramvai Timisoara
Furt in tramvai Timisoara

Este nevoie ca oamenii să iasă efectiv în stradă pentru ca Nicolae Robu să binevoiască să răspundă unei probleme majore din Timișoara și anume: hoții din mijloacele de transport în comun.  El a făcut acest lucru mai rămâne de văzut dacă îi vor urma exemplu și șefii de la Poliția Locală și Poliția Națională.

Ilustrul nostru primar ne precizează la primul punct din postarea sa de pe facebook faptul că ” Hoțiile, inclusiv cele din mijloacele de transport în comun, sunt în jurisdicția Poliției Naționale și nu în aceea a Poliției Locale”, pentru ca mai apoi să își aducă aminte la punctual 4 că în anul 2014 a înființat Poliția Transportului Public în cadrul Poliției Locale. Deci, despre ce vorbim? Mai mult decât atât ne prostește că Poliția Locală și Poliția Națională fac zilnic razii în minjloacele de transport în comun.

La punctual 5 ne spune că: ” Ce nu se știe este că hoții pot fi considerați ca atare numai și numai dacă sunt prinși în flagrant sau dacă sunt raportate furturile, cu toate datele definitorii și prin cercetări sunt identificați drept făptași.” Păi în filmulețul care circulă pe internet și în pozele trimise de cetățeni sunt surprinși în flagrant! Frapant este că anul acesta doar 2 hoți au putut fi prinși de Poliția Locală, pardon Miliția Locală.

Iată ce propune Nicolae Robu: amplasarea de camere video. Păi domnule primar ați tot amplasat camere video, dar are cine să urmărească înregistrările sau poate urmărirea se face în timp real?

Dacă nu au toate mijloacele de transport în comun camere de supraveghere credeți că hoții vor urca tocmai în cele care sunt dotate cu camere? În schimb aveți mare dreptate în ceea ce privește: înăsprirea pedepselor prin modificări legislative, astfel încât hoții să ajungă cât mai ușor și pentru cât mai mult timp în pușcărie, unde să fie puși la muncă în folosul comunității.

Aici puteți vedea comunicatul lui Nicolae Robu: https://www.facebook.com/Nicolae-Robu-172674319443777/?fref=ts

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.