Fără comentarii… citiți declarațiile primatului de Timișoara de pe propria pagina de Facebook.

ATENȚIE … feriți copii, adolescenții, femeile, bărbații și bătrânii… urmează un material cu conținut extrem de scârbos. A se citi cu lămâie și multe pungi pentru vomat la îndemână.

*************************************************** 

Nicolae Robu

5 hrs ·

GRUPUL ÎMPOTRIVA TIMIȘOAREI S-A REACTIVAT!

În buna mea credință funciară, am crezut că PSD a înțeles, din înfrângerea drastică suferită în lupta de anul trecut pentru funcția de Primar al Timișoarei, luptă în care eu am obținut de aproape trei ori mai multe voturi decât candidatul PSD și, în alți termeni, mult mai multe decât toți cei 10 contracandidați la un loc, că timișorenii nu te iartă dacă vrei să le faci rău! Ei bine, după ce anul trecut, PSD=Grupul Împotriva Timișoarei, a încercat să boicoteze proiectele europene ale orașului, blocând adoptarea bugetului și, nereușind, l-a dat afară pe cel ce nu a marșat la boicot, dl. Traian Stoia, iată că acum face o nouă tentativă în același sens: încearcă din răsputeri să împiedice folosirea vaporașelor!
De ce? Ca să poată acuza că Primarul e de vină! Păi cum să fie Primarul de vină că Guvernul PSD (da, din păcate PSD, nu PNL!!!) NU VREA SĂ ÎNFIINȚEZE INSTITUȚIA „ADMINISTRAȚIA CANALULUI”, for pe care Primarul îl cere de pe vremea celuilalt Guvern PSD, cel condus de Victor Ponta?! E de vină cel ce face tot ce-i stă în putință, îndemnând mereu la colaborare transpartinică pt Timișoara, la nepolitizarea actului administrativ sau e de vină cel ce acționează din răsputeri numai și numai pt boicot, adică: PSD?! Timișorenii sunt oameni inteligenți și înțeleg foarte bine cine e cu ei și cine e împotriva lor! Atât în speța cu vaporașele, cât și în cea cu Sala Polivalentă la Giroc! Cum ar putea ierta, oare, timișorenii, PSD-ul, că vrea să facă din Timișoara singurul oraș mare din România fără sală polivalentă?!
Iată ce fac eu, în schimb, IAR ȘI IAR:
Îi invit pe PSD-iști să colaborăm și pe speța „vaporașe” și pe speța „polivalentă” și pe speța „centură” și pe speța „stadion” și pe orice speță, PENTRU BINELE TIMIȘOAREI!!!

***********************************************************

Am încheiat citatul…! Cei ce ați supraviețuit nu puteți decât să trageți de unica concluzie disponibila… Nicolae Robu e un șarlatan nemernic ce distruge Timișoara protejat fiind de DNA.

Se aude, domnule președinte Klaus Iohannis…?!?

Iohannis

Nota editorului: Acest articol prezintă opinia autorului, nu a publicației. Pentrutimisoara.ro încurajează exprimarea liberă, timișorenii au ocazia să se înregistreze pe site folosind link-ul înregistrare din partea de sus și să publice articole în care își exprimă opinii, nemulțumiri, sau chiar sesizări. Pentrutimisoara.ro a inițiat acest proiect pentru ca vocea cetățenilor să fie auzită, dar nu răspunde pentru conținutul articolelor autorilor săi. Vezi mai multe aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.