După succesul nestăvilit pe care l-a avut cu finalizările ”Minibuze electrico-turistice ilegale” și ”Vaporette inutilo-turistice ilegale”, compozitorul cantautor și interpret în forță Nicolae Robu – în timpul liber primar de Timișoara – lansează azi un nou eșec bugetar de proporții, intitulat… ”Moartea Harmoniei” (restaurată cu ”decât” 500.000 de euro pe bucată la colegul de partid din Pașcani).

Cei 300.000 de timișoreni care nu au reușit încă să întrezărească geniul estompat al primarului Robu… unicul reales în unanimitate de numai 41.351 de vizionari cu halucinații, sunt sfătuiți să-și bage mințile-n cap și să înceapă să-l aplaude pe Robu de 3 ori pe zi… că altfel, restul țării ce încă privește la Timișoara cu admirație ar putea crede că toate aceste realizări sunt la îndemâna oricărui șarlatan dement, iar asta ar putea duce la o nouă destabilizare de sistem și reeditarea revoluției din 1989 – tot de la Timișoara, dar de data asta din cauza lui Nicolae Robu…?!?

Mesaj pentru Nicolae Robu – gluma proastă de primar la Timișoara:

Cele de mai sus vă ofensează sau nu concordă cu realitatea? Vă invit la dialog față-n-față, în direct la TVprimariaTM – dacă acolo vă ‘simteți’ confortabil. Oriunde, dar să vă aud părerea exprimată în mod onorabil, direct și personal… și nu prin trupe de servitori umili și nepregătiți pe Facebook. Eu, Nicolae Bîrsan aștept replica lui Nicolae Robu.

6 COMENTARII

  1. Sandru Catalin Eu am vazut…am si filmarea cu troaca pe trailer…mai exact, pe data de 21 Noiembrie, in jurul orelor 17:30-18:00. Sa fie altul? Inca unul? Zicea Tovarasul conducator, Roaba lu’ D-zeu ca sunt doua pe butuci

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.