– În 7 Iunie 2016 Robu anunța un mare miting popular care să zguduie Guvernul Dacian Cioloș din temelii și să aducă la Timișoara încă o bucată de centură. Vezi mai jos declarațiile acestui demagog care dezavuează Guvernul Cioloș și-l ceartă că în 5 luni de guvernare nu i-a făcut lui o centură… pentru care el – Robul primar de peste 4 ani, zice că a făcut ”toate diligențele posibile”.

ATENȚIE: O simplă negociere era de ajuns, pentru că Guvernul Cioloș era chiar foarte ”prieten” cu PNL-ul lui Robu la acea vreme… la fel cum au fost și toate guvernele USL -ului ce l-a făcut primar pe acest ”Pancho Villa de Bocsig”.

– În 29 Iulie l-am întrebat pe Robu care sunt ”toate diligențele” pe care zice că le-a făcut el pentru centură? Răspunsul primit de la vicele Dan Diaconu zice că… ”diligențele sunt SECRETE”. Tot atunci i-am atras atenția Robului că centura Timișoarei ”se află în lista de proiecte ELIGIBILE a Guvernului și că tot ce are de făcut e să demareze formalitățile de finanțare”. 

– În 21 Septembrie am scris chiar un rezumat despre toate cele de mai sus și despre prosteala cu mitingul pe care Robu-l punea la cale (vezi aici).

– În 23 Septembrie (adică fix în Vinerea mare-lui miting popular de Sâmbătă) Robul revoltat, care se lăuda că a făcut toate ”diligențele” pentru centură, primește răspuns de la CNADNR care-i spune că Proiectul Tehnic și Studiul de Fezabilitate sunt făcute ÎNCĂ din 2011 și că de atunci zac degeaba prin sertare… fără să întrebe nimeni de ele – nici măcar Robul cel diligent!

– În 24 Septembrie Robu o pune totuși de un miting electoral fâsăit, dar care zice că-i pentru centură. La mitingul de peste 60.000 de cetățeni confirmați de Lache pe Facebook participă fix aceleași 100 de slugi umile și lingăi care de 4 ani încoace îi alimentează Fanfaronului demența și din vina cărora se crede Zeu.

– După marea fâsâială din piață, Robu se suie pe Facebook și zice așa:

lache-centura

Și acum să recapitulăm faptele și minciunile… 

– CNADNR avea toate studiile pentru centură făcute încă din 2011

– Primarul Robu a avut TOATE guvernele USL prietene și nu a mișcat un deget pentru centură – nici măcar nu a știut de studiile CNADNR până ieri…

– Acum Robul cel diligent urlă că nimeni, în afară de EL, nu a făcut nimic pentru centura Timișoarei…

Și să revenim la întrebarea obsesivă:

– Care sunt diligențele pe care le-ai făcut pentru centura Timișoarei, tovarășe Nicolae Robu, când tu habar nu ai de planurile CNADNR?

– Cine zici că trebuia să facă ceva pentru centura Timișoarei, dacă nu TU…?!?  Nu cumva așteptai să o facem noi – abjecții, lichelele și PSD-iștii care suntem împotriva Timișoarei… și care nici nu am realizat nimic în viața noastră?

Mie mi se face greață de fiecare dată când îl aud pe acest manipulator ordinar cum încearcă să mai stoarcă o ștampilă din votacii derutați ce încă-l mai susțin. Acest demagog parșiv și slugă umilă a lui Vasile Blaga și mulți altora, a distrus Timișoara și a transformat-o într-un pașalâc din care firmele de partid de la București, Arad și Iași își trag birul prin absolut toate lucrările mari, scumpe și prost făcute, primite cadou de la Lache Robu.

Și închei cu cugetarea zilei:

De ce sunt HOȚII din tramvaie mai ONORABILI decât Nicolae Robu?  Pentru că:

  • HOȚII doar vă fură, nu vă și mint că o fac pentru binele vostru…
  • HOȚII nu vă cer salariu de primar, nici Mercedes, nici secretare sau excursii…
  • HOȚII nu vă cer să-i aplaudați, să le aduceți osanale sau să-i mai votați o tură la furat…

Marea asemănare dintre infractorul din primărie și cei de pe liniile RATT este că toți sunt apărați de Miliția Locală.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.