Marian Vasile

Cu o zi înainte de ședința în care grupul PSD-PC vor să îl schimbe din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului JudeţeanTimiş,  liberalul Marian Vasile, a emis un raport al activității sale de la data când a preluat funcția.

Vineri, vicepreședintele liberal CJT, Marian Vasile, va fi eliberat din funcția pe care o deține. În locul lui va fi numit, cu ajutorul grupului PSD, omul OTV-ului, Florian Zanfir.

Aflat în Lyon, Franţa, Marian Vasile, a emis un raport al activității sale. “Luând la cunoștința vizarea funcției mele de vicepreşedinte CJT de către unele partide politice, ţin să vă trimit un raport neexhaustiv de activitate în ceea ce mă priveşte pe mine şi echipele pe care le conduc, astfel încât să îndemn societatea civilă, inclusiv partidele politice despre care aminteam, să mediteze asupra celor ce urmează. Cred că acest raport reliefează rezultate concrete şi proiecte în derulare care necesită continuitate şi competenţă”, se arată în comunicatul trimis de către vicepreşedintele CJT, Marian Vasile.

Liberalul este de părere că acest demers politic trebuie cântărit în primul rând prin prisma comunităţilor locale, nu doar pe baze pur politice şi conjucturale.” Bineînţeles, PNL Timiş şi eu personal, suntem pregătiţi să acţionăm în orice variantă care se întrezăreşte la orizont şi rămânem optimişti asupra viitorului, lucrând alături şi pentru toate comunităţile, pe care le deservim prin proiecte administrative şi politice vizionare, fezabile şi pozitive”, mai spune Marian Vasile.

În raportul de activitate al vicepreședintelui liberal, Marian Vasile, se numără deblocarea unor proiecte transfrontaliere România-Ungaria, negocierea unui program transfrontalier România-Ungaria 2014-2020 sau implicarea pentru implementarea unor proiecte importante pentru judeţul Timiş, cum ar fi Centrul Intermodal de Marfă, precum zeci de proiecte în care s-a implicat de-a lungul mandatului său.

Descarcă aici: Raport Activitate CJT Marian Constantin Vasile

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.