Astăzi primarul Nicolae Robu a reușit să obțină aprobarea Consiliului Local Timișoara pentru…. ATENȚIE… Regulamentul de Navigație pe canalul Bega și în ”rada” PORTULUI Timișoara…!

Regulamentul elaborat de ”vikingii” de la RATT – o regie autonomă cu tradiție de secole în navigația pe internet – a fost supervizat și susținut în CLT de însuși șeful direcției tehnico-inutile a primăriei – Chiș Culiță cel angajat la ”mișto” de nea Jean Cojocari și care de zeci de ani face mișto de Timișoara.

Trecând peste detalii nesemnificative, cum ar fi faptul că… ”Canalul Bega este navigabil DE LA Timișoara către graniță, nicidecum pe raza orașului”… sau că… ”RATT  nu are absolut nici o competență să elaboreze regulamente de navigație pe canale ce nu-i aparțin”…. sau că… ”Robu și CLT nu ar trebui sa aprobe ilegalitățile comise de RATT”…  am aruncat o privire peste capodopera emanata de estompat și, din prima pagină am constatat următoarele aberații:

Încă de la Art.1. aflăm că… ”Prezentul Regulament s-a elaborat în scopul reglementării circulaţiei ambarcaţiunilor în incinta Portului Timişoara (delimitat de Uzina de Apă şi Podul Modoş).

Bulversați de magnitudinea celor 8 km de port de la Timișoara ce bate Constanța, ne ducem în DEX să aflam ce-i ăla un PORT și dexu’ zice așa… ”PORT = 1. Complex tehnic amenajat pe malul unei ape navigabile, prevăzut cu instalațiile necesare pentru acostarea, adăpostirea și reparația navelor, pentru transportul de mărfuri și de călători. 2. Oraș care are un port (1).”… E clar că ăia de au scris dexu’ nu au fost niciodată în PORTU’ Timișoara de când e Robu primar.

Tot din Regulamentul lui Chișculiță/Robu/RATT aflăm cu stupefacție că „nava – este orice navă…” că un aparat plutitor – este orice construcție plutitoare…” și că…noapte – este perioada cuprinsă între apusul și răsăritul soarelui…”.

Ne declarăm oficial depășiți de bezna ireversibilă ce domnește peste ”specialiștii” micRobului și ne scufundăm direct în vâltoarea celor 43 de pagini pline de aberații și nonsens ale noului regulament, ca să aflăm că… ”Navigaţia pe Canalul Bega se efectuează cu ambarcaţiuni de agrement şi nave fluviale care… nu pot depăşi 65 m…” … zău așa…?  Ăștia iar măsoară cu ruleta ținută cu capu-n jos… ca la coșmelia din parc unde au licitat 90 m și au vândut 150.

Fără să facem nici o aluzie la cotele de inteligență sau bun simț extrem de reduse ce guvernează haosul din capul și primăria lui Nicolae Robu, ne întrebăm câți copii în kayak trebuie să fie scufundați de cele 7 coșciuge plutitoare ale primăriei, până când cineva de la DNA Timișoara se trezește și-l arestează pe Nicolae Robu și gașca lui de infractori…? Se aude domnule președinte Klaus Iohannis…?!?

Iohannis

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.