Zilele trecute primarul Timișoarei s-a luat din nou la trântă singur pe tema indicatoarelor inventate de primărie și plantate ilegal pe str. Mărășești. Însă de data asta micRobu s-a scăpat pe el și… fără să înțeleagă ce face… a spus că toate amenzile date de Miliția lui Locală bicicliștilor în centrul orașului timp de 2 ani sunt… ILEGALE și ABUZIVE…! Adică fix exact ce susținem noi tot de 2 ani și ce a confirmat, în sfârșit, și Judecatoria Timișoara (vezi aici știre în pressalert.ro

După ce OPTAR (Organizația pentru Promovarea Transportului Alternativ în România) a tras tocmai de la București un semnal de alarmă cu privire la indicatoarele aberante și total ilegale postate de primăria Timișoara pe strada Mărășești (vezi aici sesizarea OPTAR), Poliția Rutieră și IPJ Timiș au reacționat și declarat că aberațiile primăriei au fost montate fără acordul lor. În consecință si la cererea IPJ, ”specialiștii” de pe C.D. Loga nr.1 s-au conformat și au aruncat la gunoi semnele ilegale și inutile plătite din bani publici.

Si totul s-ar fi terminat aici, dacă nu s-ar fi trezit El – prostu’ satului – să înceapă să grohăie în stil propriu la Poliția Rutiera și IPJ Timiș, și citez aici din Nicolae Robu:

Ei discută paralel cu noi… probabil că este mai greu pentru acei domni de la poliție să înțeleagă că nu vorbim despre pietoni aici… În zona de promenadă nu se circulă… eu nu-mi pierd vremea cu indivizi care nu au altceva de făcut…. Cei de la Poliția Rutieră ar face mai bine să nu mai dea semnale… în ce țară trăim? Trebuie să moară oameni? … Cred că o să fac o înștiințare a conducerii Ministerului de Interne, privind conduita acestor domni care fac declarații iresponsabile…”.

O retorică mizerabilă tipică micRobului, care se ambalează singur și inventează conspirații, dușmani și extremiști ce se opun progresului ”în forță” dictat de el… (vezi aici declarația micRobului pentru tion.ro)

Dar, fără să știe ce zice și amestecat printre aberații, Robu spune totuși un mare adevăr

Concentrat la cum să-i biciuie mai tare pe polițiștii de la IPJ și Rutieră, micRobu scapă pe gură un adevăr nefiltrat prin care se auto-incriminează de ABUZ în SERVICIU… și zice așa:

Lumea nu începe și nu se termină cu Codul Rutier. Cine a vorbit aici de Codul Rutier? Nu suntem pe drumuri. Acolo nu funcționează Codul Rutier. Suntem în zona de promenadă a municipiului Timișoara, care are un regim reglementat de autoritatea deliberativă locală, de Consiliul Local. Punct. Cine nu pricepe atât are dificultăți de… puncte-puncte”, a completat e-diliul-șef.

Practic, prin declarația de mai sus Nicolae Robu admite că:

1. Centrul orașului este zona pietonală și NU se supune Codului Rutier. Prin urmare, absolut toate amenzile scrise de Poliția Locală biciclistilor pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 … sunt ILEGALEdeci NULE!

2. Circulația bicicletelor prin centrul orașului este reglementata de Consiliul Local prin HCL 438/2013 si NU de Comisia de Circulație, cum a susținut până acum e-diliul Robu. Prin urmare șdin nou… absolut toate amenzile scrise de Poliția Locală biciclistilor pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 … sunt ILEGALEdeci NULE!

În orice societate civilizată, după așa aberații și ilegalități cineva își dă demisia…

De la Nicolae Robu nu ne așteptăm la vreo slăbiciune de onoare, decență sau bun simț în care să demisioneze… motiv pentru care nici nu avem întrebări să-i adresăm. Știm bine că e-diliul suferă psihic de multe și profunde tulburări și ne este foarte clar că de el ne scapă doar DNA-ul… dacă se trezește vreodată.

Avem însă avem următoarele întrebări pentru:

IPJ Timiș:

– Cum îi permiteți unui mascărici de joasă speță precum primarul Nicolae Robu să vă insulte în asemenea mod mizerabil?

– De ce nu faceți o sesizare către Parchet în care să cereți să investigheze și pună sub acuzare abuzurile și ilegalitățile comise de impostorii de la Poliția Locală, ce aplică în continuare amenzi în baza OUG 195/2002 într-o zonă în care acesta NU se aplică…? (mai ales că recent și la sesizarea Avocatului Poporului, Curtea Suprema a decis ca Poliția Locală NU poate aplica amenzi in baza OUG 195/2002).

Consiliul Local Timișoara:

– Până când îi mai permiteți acestui măscărici să facă orașul de rușine și să ne tragă în demența lui, votând aberații precum cea cu trotinetele și rolele…?

– Cum va repara CLT prejudiciul adus propriilor cetățeni amendați ILEGAL și ABUZIV de Miliția Locală din ordinul abuziv al e-diliului Nicolae Robu…?

DNA Timișoara:

– Ce trebuie sa facă Nicolae Robu – pe lângă multele infracțiuni deja comise și reclamate la DNA – ca să-l arestați și să-l puneți sub acuzare pentru zecile de milione de euro fraudate de la Fondurile EU și Bugetul Local…?

Klaus Werner Iohannis – Președintele României:

– România lucrului bine făcut la Timișoara e infectă, bolnavă și dementă – domnule Președinte. Vă rugăm scăpați-ne de nebunul ce ne distruge orașul și vă distruge șansele să fiți reales…!

Nota editorului: Acest articol prezintă opinia autorului, nu a publicației. Pentrutimisoara.ro încurajează exprimarea liberă, timișorenii au ocazia să se înregistreze pe site folosind link-ul înregistrare din partea de sus și să publice articole în care își exprimă opinii, nemulțumiri, sau chiar sesizări. Pentrutimisoara.ro a inițiat acest proiect pentru ca vocea cetățenilor să fie auzită, dar nu răspunde pentru conținutul articolelor autorilor săi. Vezi mai multe aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.