Mar PMP

Candidatul PNŢCD la alegerile parţiale, ce au loc pe Colegiul III Timişoara, Ciprian Mihok, a prezentat o înregistrare uluitoare în cadrul unei conferinţe de presă.

Pe înregistrare o bunicuţă povesteşte şocată cum nepoţelul său a fost discrminat de activiştii PMP ce împărţeau mere pe colegiul pe care candidează şi fostul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu.

Oamenii lui Băsescu din teritoriu, au refuzat să îi dea un măr micuțului, pentru că spre deosebire de preietenii săi, avea o… bicicletă suspectă. „Nepoţelul meu era pe stradă, copiii au primit mere şi cei ce au împărţit mere în oraş i-au spus «tu nu primeşti măr pentru că dacă tatăl tău a avut bani să îţi cumpere o asemenea bicicletă să îţi cumpere şi mere». A venit copilul plângând acasă. Îi posibil așa ceva? Nu că nu avem să-i cumpărăm un măr, dar li se pare mult dacă un copil are o bicicletă?. Adică la un grup de copiii au dat, la un singur copil nu. Să le fie rușine!”, spune bunica., Mihok nu a vrut să divulge cine împărțea mere în campania electorală, dar este cunoscut că la Timișoara PMP și-a făcut campanie stradală prin împărțirea a mii de mere posibililor alegători.

Înregistrare audio:

11 COMENTARII

  1. Nu au faut bine si nici nu o vor face. Rautatea din suflet se arata pe fata lor. Nu fsc decat sa adune pentru ei pana cand o sa auda: in noaptea aceasta ti se va cere sufletul.

  2. Evident. E o stire cu nimic despre nimic, subiectul fiind un mar… sa fim seriosi, chiar cei mici de fiecare data au fost primii serviti…
    In plus impactul impartiri de mere este mai mare daca se da unui copil decat unui adult…:))
    Deci nimic despre nimic:)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.