După cum bine știm, primarul nostru este un împătimit al Facebook-ului. Până aici nimic ieșit din comun, cu toții petrecem ore bune în fața calculatorului pe această rețea de socializare. Dar, de aici și până la a lua decizii care privesc întregul oraș bazându-te doar pe propria dorință de a face ceva și pe un sondaj neatestat e cale lungă. Însă lucrurile nu stau chiar așa. Nicolae Robu a decis: vom avea fântână de 2 milioane de euro!

Până în momentul de față edilul a strâns  403 like-uri și 230 de comentarii, nu se știe câte dintre acestea au fost șterse.

În Timișoara sunt în prezent aproximativ 333.613 de oameni, despre ce sondaj discutăm?

Cu toate că Nicolae Robu a recunoscut că nu este abilitat în realizarea acestor sondaje de opinie, ele intrând în sfera sociologiei cu care domnia sa nu are nimic în comun, totuși insistă în realizarea lor, ba chiar mai mult le consideră punct de referință pentru proiectele orașului. Dacă este să facem un scurt și rapid calcul matematic vom vedea că din totalul populației un procent COVÂRȘITOR de 0,1207% sunt adepții acestui proiect. Însă la edilul nostru matematica stă altfel, a rezultat o majoritate de 70% de oameni care își doresc fântâna. Da, lucrurile ar sta așa dacă fântâna ar fi creată în mediul virtual, pentru cei care și-o doresc, însă cei care nu au aplicat la acest sondaj, de partea cui sunt, ce facem cu ei, domnule primar?

SFAT: domnule primar Nicolae Robu, lăsați sociologii să facă sondaje și să se ocupe de statistică, e mai înțelept!

Însă ceea ce este de-a dreptul revoltător este modul în care se pune problema:

SONDAJ NR. 70

A.S.: Diseminaţi cu share

Dacă vă place obiectivul despre care se vorbeşte şi care este ilustrat audio-video mai jos, clicuiţi Like. Dacă nu vă place, postaţi textul „Dislike. Detest frumosul!” :))

De unde și până unde hotărâți dumneavoastră criteriile frumosului, depinde de percepția, educația, mediul de proveniență, statutul și rolul în societate ale fiecăruia dintre noi, iar lista ar putea continua. Un alt amănunt în ceea ce privește realizarea sondajelor, acestea  NU AR TREBUI să influențeze sub o formă sau alta răspunsurile persoanelor care participă la sondaj.

Însă cu toate acestea hotărârea este luată:

CONCLUZIE: MERGEM ÎNAINTE, AŞA CUM VREA MAJORITATEA! MAJORITATEA COVÂRŞITOARE! VĂ VOI ŢINE LA CURENT CU MERSUL LUCRURILOR ŞI PE CEI CE AŢI VOTAT PENTRU ŞI PE CEI CE AŢI FOST ÎMPOTRIVĂ, PENTRU CĂ SUNT SIGUR CĂ, ÎN FINAL, VĂ VA PLĂCEA TUTUROR SAU, HAI SĂ LĂSĂM O REZERVĂ: CVASITUTUROR! PENTRU ÎNCEPUT, SE VA ELABORA STUDIUL DE FEZABILITATE, DE CĂTRE O FIRMĂ DE SPECIALITATE.

33 COMENTARII

 1. Mmmm da nu avem un spital județean,un spital oncologic dotat cu tot ce trebuie, un stadion o bază sportivă un bazin olimpic,azil de bătrâni,copii ai străzi etc.şi ne trebuie fântână ăsta are o problemă cu fântânile are clar cu capul nu se găseşte nimeni să-l coboare din palmier cu picioarele pe pământ pe omul asta.A defrişat tot în piața libertăti erau bănci era superb acum a făcut statia marțială ozeneeee unde aterizează extratereştri prieteni noştri.Oare ce ideei mai are gazon englezesc bla bla bla țara arde şi Robu se piaptănă.

  • Efectiv pe caldurile astea cred ca te coci asteptand tramvaiul in Libertatii cand dalele alea radiaza caldura.Am ramas muta cum a modificat acea piata si noi nu am reusit sa oprim cumva asta.Era dreptul nostru sa alegem nu al unui primar .Ar trebui sa sape si sa puna inapoi pomi si sa se gandeasca si la arsita .
   .sa ne mai lase naibii cu ideile lui tampite ca e distrus tot orasul ,dar bine ca avem palmieri unde sa stam la umbra :) Palmisoara

 2. Cum se va mai naviga pe Bega? Cine are nevoie de asa ceva? Unde vor fi vaporasele care vor naviga pe Bega, asa ca la Paris? Tot domnul primar Robu ni le promitea.Cred ca este cam infantil,si toti care il critica ii sunt adversari politici,

 3. E oltean cumva Robu? . Nu e bun gospodar pentru Timișoara. Precis a venit vreo finanțare de la fondurile europene pentru construcții iar el are legături cu apalturi la firme de construcții.

 4. Asa se-ntampla daca ajung retarzii la conducere.Si,la fel e condusa si tara de 25 de ani…Pe varianta cea mai folosita de cei ce si-au luat scaune mai mult cu japca,”voi nu ne vreti,dar noi va vrem”….

 5. s-o faca cu banii din buzunarul lui; mai bine s-ar gandi la un strand adevarat cum a fost cel de la Padurea verde,da ce vorbesc eu,asta cand aude de paduri ,taie toti pomii;nu-i bun de primar nici la Poplaca,de fapt nu-i bun de nimic! Chiar nimeni din apropiatii lui nu i-a sugerat un consult psihiatric; oricum cred ca e irecuperabil! E suficient sa-l vezi si sa vezi ce-a facut din Timisoara;personal nu accept un astfel de individ in fruntea urbei!

 6. Infrastructura varză, transportul în comun varză, parcurile varză, spitalele varză, centura varză, parcări varză, piste de biciclete varză, zone de agrement varză, săli de sport varză, stadion varză. …..
  La viitoarele alegeri trebuie întrebați viitorii „edili” care e leguma preferată ? Cel mai fain e fără varză și morcovi.

 7. Da totul e varza pentru ca avem romanasi care vandalizeaza ! Nu e ce spitale va trebuie nu aveti destule ? Avem tot ce ne trebuie nu mai exagerati de parca ar fi la alegerea voastra ce poate sa faca primarul sau nu! Va plangeti ca altii vor sa aiba un oras frumos! #vaisiamar

 8. Da..in orasul nostru ne laudam cu multe fintini….Ati mai construit o fintina in Zona Soarelui…cu care tare mult v-ati laudat….Stimati domni care gospodariti acesti bani ai comunitatii…. in aceasta perioada de ..CANICULA…ati trecut sa vedeti ca in toata aceasta perioada …fintina nu a functionat…. Credeti ca copiilor si oamenilor nu ne prindea bine cind treceau sau statea in apropiere de fintina..??? Nu fintina este buna doar de trecere a pietonilor peste pavajele colorate….Asta este eficienta acestei fintini….BANI ARUNCATI DEGEABA AI COMUNITATII …si daca acuma nu a functionat cind era perioada cea mai eficienta dupa capul dv.cind trebuie sa functioneze.. Cu mult respect ..va multumesc…

 9. De banii ăstia mai bine fă curăţenie in oraş, că e o mizerie de nedescris, scaieti de doi metri prin oras(nu la petiferii),apoi se pot realiza si fanteziile,dar cum arată această fântână cu BEGA murdară cum este acum si cu mizeriile prin oras cât blocurile de inalte! !!!!
  AUDE CINEVA? IA MĂSURI CINEVA?

 10. Cine nu o vrea inseamna ca nu stie cat de frumoasa este o asemenea fantana,si de altfel oricum nu puteti multumi pe toata lumea, nemultumiti si critticanti vor fi intotdeauna, asa ca faceti fantana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.