Tendința exacerbată de grandomanie a primarului nostru este deja cunoscută de toți timișorenii. Țipetele și jignirile aduse colegilor din presă nu mai sunt o noutate, televiziunea primăriei a devenit și ea un subiect perimat, însă profesionalismul fetelor, pardon ”jurnalistelor” pe care le vedem lângă domn′ primar va rămâne pentru mine o integrală triplă nedefinită.

Probabil nemulțumit de felul în care presa locală a prezentat informația cu privire la faptul că  ne clasăm pe primul loc în clasamentul revistei Forbes, Robu și-a luat jurnalista preferată și a trecut la acțiune.

Dacă suntem atenți putem vedea cum fătuca, Elena Ișfănuț, PNL-istă cu vechime, stă cuminte în banca ei, așa cum ar trebui să fie orice jurnalist profesionist, cu niște fițuici în față, de pe care citește singura întrebare pe care o adresează pe tot parcursul ”interviului”, siderată de complexitatea problemei prezentate și pătrunsă de  răspunsul plin de elocvență al ”conducătorului iubit”.

Și uite așa trec 14 minute și neconvenționala ”jurnalistă” rămâne în acea poziție de Mona Lisa, într-o maximă contemplare față de minunatele explicații pe care le dă domn′ profesor.

Iată până unde poate merge penibilul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.