Profund marcat de lipsa ovațiilor și a pupăturilor în dos cu care a fost obișnuit de supușii de la partid – care au început și ei să-l înjure pe la colțurile semaforizate ”inteligent” din oraș… și cocoșat de pălăria mult prea mare pe care o poartă, primatul Nicolae Robu – acest Bulibașă ”zero-lei” de Timișoara, a început să facă spume la gură și să suduie online, așa cum numai un profesor de calculatoare și acad. dr. doc. hormonis pauza, rect x 2 știe să facă.

Această slugă ce se crede bulibașă, dar care este de fapt un măscărici controlat de la București și Arad, a transformat Timișoara într-un pașalâc unde vin să candideze la parlamentare toți cei pe care satul natal nu-i mai votează. De ce? Pentru că Timișoara estompatului nu mai are oameni de valoare.

Nu o să redau dejecțiile pe care Robu (această infecție pe care orice oraș normal ar fi extirpat-o până acum) le-a emanat la adresa timișorenilor care-l înjură din traficul infernal cauzat de semafoarele lui ”inteligente” și pasajele blocate, pentru că sunt pur și simplu mizerabile. Dacă vreți, le găsiți în pozele de mai jos sau pe pagina de Facebook a primatului. O sa va prezint în schimb rezumatul ”realizărilor mărețe” cu care se laudă acest nemernic arogant, lezat de faptul că timișorenii nu-i apreciază șmenurile cu care prăduiește bugetul Timișoarei de mai bine de 4 ani.

Înainte de toate însă, trebuie să lămurim aspectul realegerii Robului, care rob se laudă cu minciuni de genul: ”realegerea mea ca Primar… cu un scor cu mult mai mare decât cel de la prima învestitură… dovadă a mulțumirii de prestația mea din primul mandat”… În realitate, Robu a fost votat în 2016 de doar 41.531 de cetățeni derutațiadică fix 14,5% din cei cu drept de vot și cu ~14,000 de voturi MAI PUȚIN decât acum 4 ani, în 2012… când USL l-a făcut primar din greșeală cu 55.422 de voturi.

Așadar, puteți să-i spuneți direct în față lui ”miss” popularitate ăsta de Boscig că nu-i decât un mincinos ordinar. (mai jos video cu electoratul țintă a-lu’ Robu telectualu’, care dă pliante oamenilor FĂRĂ CASĂ… ca să le studieze ACASĂ…!)

Așadar, iată situația la zi a realizărilor mărețe finalizate precoce de Nicolae Robu – rectorul/primarul/politrucul/Dementul… realizări inutile, făptuite cu peste un miliard de euro tocați aiurea din bani publici. Și ca să nu ziceți că sunt subiectiv, și ca să priceapă și cei mai simpli în gândire că Robu nu-i careva mare făurar, vă prezint realizările cu pozele și povestioarele altor publicații de presă (dați click pe link-uri pentru articolele citate):

– a dus UPT la coada clasamentelor internaționale, după universități din Africa.

– a construit o sală polivalentă și un institut de cercetare (ICER) pe care le-a băgat direct în paragină și pe care alții se luptă acum să le reanimeze (institutul).

– a construit centrul de afaceri INCUBOXX pe care l-a băgat direct în faliment, dar nu înainte de a mai sifona ceva bani de la buget pentru administrarea lui de către TeNeLeii lui meritocrați.

– a cumpărat ”minibuze” electrice NOI pentru turism care nu au funcționat niciodată și a reșapat 2 tramvaie VECHI ce sunt mai tot timpul în reparații.

– a cumpărat 7 Vaporette oribile, scumpe și inutile, care zac legate de malul Begai și care nu vor folosi niciodată la nimic – în veci pururea, amin!

– a cumpărat sute de semafoare deștepte pentru un sistem de trafic ”inteligent” făcut de idioți, care sufocă orașul chiar și acum, în zilele de vacanță.

– a cumpărat o echipă de fotbal de la AC Recaș pe care a ordonat timișorenilor să o adore și să-i respecte istoria inexistentă, după care a dus-o în liga II-a.

– a omorât incineratorul de deșeuri lăsat moștenire de Ciuhandu pentru că nu a reușit să falsifice licitația în favoarea câștigătorului programat de smecherii lui din primărie.

– a început lărgirea pasajelor CFR și sute de șantiere în tot orasul, totul din bani de la buget, pentru că fondurile EU nu-l interesează, că-s greu de jefuit și pedeapsa-i aspră.

– a reușit să-i facă pe timișoreni să se urască între ei pe criterii de ”pieton vs. biciclist vs. șofer vs. suporter Poli / AC Recaș vs. Robu sau PSD”…

– a reușit să lase orașul fără apă caldă pe motiv de datorii neplătite la COLTERM iar regiile primăriei sunt toate în faliment și secătuiesc bugetul. Miliția Locală e o rușine, orașu-i plin de infractori, cerșetori, mizerie, șobolani, țânțari, bălării și gunoaie în putrefacție.

– a sifonat milioane de euro în defrișări, asfaltări inutile, studii și analize pentru metrou, stadioane olimpice, săli polivalente, piscine nerealizate și o droaie de alte imbecilități de râsul Caracalului.

– a redus cultura Timișoarei la o salbă de festivaluri câmpenești cu mici, hamsii, bere ieftină și milioane de euro sifonați către ONG-uri și firme prietene… și multe altele.

Concluzia: Robu e un cumpărător de prostii scumpe și inutile din banii Timișorenilor, de care beneficiază doar firmele prietene și lingăii de la partid… e un fel de pipiță scăpată liber la Mall, cu cardu’ lui ”șugar-daddy” în poșetă.

Ne cerem scuze rromilor pentru denigrarea termenului de ”bulibașă” prin comparația făcută cu Nicolae Robu și adresăm veșnica întrebare către…

DNA Timișoara:

De cele câteva zeci de dosare de frauda, furt, abuz și corupție din sesizări făcute de Curtea de Conturi și cetățenii Timișoarei (inclusiv foști colegi de partid) împotriva lui Nicolae Robu și complicilor săi din primărie, când începeți să vă ocupați?

Mai jos abjecțiile emanate de un primar bolnav și defect la adresa cetățenilor care-i plătesc salariul și extravagantele. Ceva de neimaginat…

Robu abjectii

 

Robu bulibasa

1 COMENTARIU

  1. Ori sunteti legati la ochi sau de’a dreptu orbi.o Ori sunteti nemernici si va place Timisoara asa cum este ea acuma!cumparati-va de pe acuma plasturi de gura(sa nu injurati) si dopuri de urechi(veti fi injurati),caci in 15 septembrie,nu-i asa,incepe scoala,si pentru ca avem semafoare inteligente,va urez ca si mie de altefl,nu-i asa,drum usor si rabdare in trafic! :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.