Primarul 14,5% și proaspăt urmăritul penal Nicolae Robu – un mincinos dovedit (vezi aici știreavă invită la depunerea unui jurământ PROASPĂT de credință, cinste și onoare. Circul este gratis, vă costă doar lămâia.

––––––––––––––––––––––––––––-

PRIMARUL MUNICIPIULUI TIMIŞOARA DISPUNE :
Art.1: Se convoacă membrii  Consiliului Local al Municipiului Timișoara în  ȘEDINȚĂ EXTRAORDINARĂ,  în data de 01.07.2016, ora 14,00, în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timișoara din B-dul  C.D. Loga nr. 1.
Art.2: Ordinea de Zi a Ședinței :
1. Prezentarea rezultatului validării alegerii Primarului.
2. Depunerea jurământului de către Primar.
3. Restul nu mai contează, am înfrânt… întrebați-l pe Falcă de la Arad, dacă nu mă credeți… EU sunt primarul Timișoarei.

––––––––––––––––––––––––––––

Cam așa suna invitația la ședința de ungere în funcție a celui mai sinistru personaj ce a condus Timișoara de la 1989 încoace și care a fost reales de familie, membrii de partid și o mâna de timișoreni tulburați… în total fix 14,5% din cei cu drept de vot pe care-i întreb acum: De ce nu l-ați votat primar pe Falcă sau pe Blaga, dacă tot vin ei la Timișoara ca să-i schimbe scutecul politic estompatului ce vă conduce? (vezi aici cum PNL Timiș e condus de la Arad peste capul lui Robu)

Revenind la circul de investire, voi cei care ați votat dar NU l-ați ales pe dement, v-ați câștigat dreptul constituțional de a participa la ședință înarmați cu ouă, roșii stricate și pietre din pavajul ce se descompune în piața Rosie (fosta Libertății).

Iar voi, restul timișorenilor ce nu v-ați deranjat să votați, luați cu lămâie și înghițiți în sec… pentru că cei 14,5% de cetățeni tulburați tocmai v-au condamnat la încă 4 ani de prostie, hoție, minciună și corupție cu dementul în fruntea urbei. Din păcate, factura asta o plătim noi, toți cei 85,5% care s-au săturat de circ și nu l-au votat pe dement, și împreună cu o mare parte din cetățenii tulburați.

Așteptam ca dementul Nicolae Robu să ne cheme în instanță pentru calomnie sau orice-i trece prin cap, ca să putem cere judecătorului să-i ordone un examen psihiatric și poate așa scăpam de cretin, că DNA-ul doarme…

Sursa foto: https://www.facebook.com/necazdehaz/?fref=photo

Nota editorului: Acest articol prezintă opinia autorului, nu a publicației. Pentrutimisoara.ro încurajează exprimarea liberă, timișorenii au ocazia să se înregistreze pe site folosind link-ul înregistrare din partea de sus și să publice articole în care își exprimă opinii, nemulțumiri, sau chiar sesizări. Pentrutimisoara.ro a inițiat acest proiect pentru ca vocea cetățenilor să fie auzită, dar nu răspunde pentru conținutul articolelor autorilor săi. Vezi mai multe aici

6 COMENTARII

  1. Dacà vrea-ti sà-l schimbati de ce nu a obtinut alt candidat mai multe voturi.Dacà asta a fost legea cu un singur tur,el obtinand cele mai multe voturi,el e alesul si voi mucles 4 ani.

  2. Chiar m-am plimbat cu Vaporeto este fain ca riul Bega a devenit navigabil chiar a fost fain mi-a placut. Timisoara a intrat in rindul oraselor europene cu navigatie Viena, Budapesta, Paris, londra, AMSTERDAM .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.