Ieri a ajuns la Timișoara șalupa Poliției Locale. Cumpărată din banii voștri risipiți fără nici un folos pentru oraș de primatu’ Robu, ”vedeta rapidă” va patrula cu 12 km/h și cu un gherțoi local mândru sprijinit cu burta pe timonă… pe același canal pe care zac deja nemișcate de 1 an… cele 7 vaporette.

De ce a cumpărat primăria încă o inutilitate ca să tulbure apele Begăi ce nu-i aparțin? Singura explicație este că Nicolae Robu e pur și simplu prost… sfătuit de câte un Dorel și mușcă ca papagalu’ la toate aberațiile ”specialiștilor” cu care s-a înhăitat.

RE-CAPITULARE

– După ce a cumpărat 7 vapoare ce stau bătute-n cuie la mal de mai bine de 1 an și care vor fi casate cu folia pe scaune, că-s inutile și ilegale

– După ce Poliția Locală a fost scoasă în afara legii de ÎCCJ  și interimaru’ Cojan cu gașca lui de milițieni NU mai pot amenda nici măcar o trotinetă-n trafic  (vezi aici știrea)

– După ce Judecătoria Timișoara a decis ca amenzile pentru bicicliști, pe care le aplică în mod ABUZIV milițienii locali de aproape-s 2 ani, sunt toate ILEGALE… (vezi aici SENTINŢA CIVILĂ NR. 2.680)

– După ce Titi Bojin, fostul lui prieten de USL și acum Director la Apele Române, i-a spus cu subiect și predicat că… Lache, Bega nu-i a ta

– Si după ce Ministerul Transporturilor și Autoritatea Navală Română i-au spus clar că ce vrea el să facă cu cele 7 vapoare în Timișoara este total ilegal

deci după toate indiciile de mai sus, care care ar pune pe gânduri orice nevertebrată cu IQ de moluscă și i-ar semnaliza să se oprească, pentru că TOT CE FACE E GREȘIT…. ce-i trece prin cap idiotului nostru cu nume de slugă…? Robu mai cumpără un vapor inutil… pentru Miliția lui Locală care NU mai poate amenda nimic în trafic, dar pe care geniul din Bocsig o trimite acum la amendat pe apă. Și nu oricum… ci cu o șalupă de neam prost… pe un canal extrem de îngust și limitat la 12 km/h… populat de hydrobiciclete cu gât de lebădă și copii nevinovați în kayace…?!?

micRobule, ești un cretin notoriu…! 

Dă-ți demisia ACUM și lasă Timișoara să-și revină și să iasă din demența, non-sensul și umilința în care ai aruncat-o în 2012, când masonii te-au făcut primar ca să le slujești interesele-n provincie. 

Dacă vrei drept la replică, te aștept… nevertebrat ordinar, mârșav și fără onoare.

Întrebare pentru șefa DNA – Laura Codruța Kovesi:

– Când aveți de gând să-l încătușați pe nemernicul primar Nicolae ROBU pentru fraudarea fondurilor EU cu cele 7 vapoare și cu multe, multe alte infracțiuni reclamate la DNA Timișoara, București și la OLAF…?!?

Îi mulțumesc lui Jozsa Attila pentru poza cu mecla cretinului pe afișul BAYWATCH.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.