Am început să scriu această expunere cu mesajul din final pentru Nicolae Robu și adunătura lui de ”specialiști”, deoarece de mai bine de 2 ani aștept momentul în care sa-i zic acestui rebut uman ales primar că… ”vam spus că nu o să funcționeze vaporetele cum zici tu…”. Momentul a venit și de acum este pe mâna DNA-ului, Parchetului, DLAF/OLAF-ului și Tribunalului Timiș.

Deci, să recapitulăm:

Minciuna nr. 1 – Centura Timișoarei, demascată Duminică 25.09.2016

În articolul de Duminică v-am arătat că Robu urlă ca disperatul în prag electoral că vrea centură, dar NU a mișcat un deget pentru asta nici cât a fost primar și nici senator (citește aici).

Minciuna nr. 2 – Copacii plantați/defrișați, demascată Luni 26.09.2016

Prietenul nostru Lucian Mugur Serdean a obținut de la defrișatorul de serviciu din primărie – Adrian ”Lumberjack” BERE (zis și iubărețul de zebre), o listă cu copacii plantați/defrișați de Lache Robu în cei 4 ani de primărie. Scorul este de… 10,000 de copaci seculari defrișați… cu 1.200 mai mulți copaci defrișați decât puieți fără valoare plantați (și din care cel putin jumate s-au uscat). Așadar, cei peste 60.000 de copaci plantați cu care se laudă Lache Robu sunt O ALTĂ MINCIUNĂ ordinară. total-defrisari

Minciuna Nr. 3 – Vaporetto ILEGALE, demascată azi Marți 27.09.2016

Tion.ro publică azi declarațiile lui Lache Robu și ale directorului RATT Goia care spun că: Transportul public este ilegal, nu putem circula cu vaporettele până nu reglementăm treaba asta…” … Se știe de mai bine de trei luni că ar fi ilegale plimbările cu vaporașele pe Bega…”  zice directorul RATT iar Nicolae Robu zice că… ”S-A SPERAT că se poate prelua administrarea de către altcineva”.  Întrebat fiind dacă s-a gândit cineva la legislație, ediliul-șef a răspuns că ”probabil că da”… :) 

Zău așa tovarășe Robu? Și când v-ați gândit… înainte să dați tunul de 2.000.000 euro la buget pe mâna moartă a ”specialiștilor” Chiș Culiță și Capitan Bărboi, sau după ce v-a lovit speranța că poate preia altcineva administrarea jafului…? Zic să o preia DNA-ul… ce părere aveți?

DECLARAȚIILE de mai sus sunt MINCIUNI – Nicolae Robu a fost avertizat încă dinainte să cumpere cele 7 rebuturi (încă din vara lui 2015) cu privire la ILEGALITĂȚILE pe care le comite și încă multe altele… Problema e că nu l-a interesat decât ”ȘPAGA”. Dovada o aveți mai jos:

7-vaporette-14-august-2015

La această întrebare și la celelalte întrebări pe care le găsiți în AVERTISMENT_Nicolae-Robu_fiasco-7vaporetto trimis de mine estompatului, Robu a răspuns cu aroganța-i legendară că el se bazează pe SPECIALIȘTI și și-a luat zborul către sferele paralele în care plutește.

Mesaj pentru Timișoreni: Ardelenii printre care am crescut aveau o vorbă… ”Primarul trebuie să fie omul cel mai gospodar din sat”… la Timișoara, primarul e ”cel mai mincinos”! Americanii printre care am trăit mulți ani aveau și ei o vorbă… ”M-ai mințit odată, a doua oară nu o să mai ai ocazia să mă minți”…!

Robu vă minte, fură, înjosește și face de râs de 4 ani non-stop! Din cauza lui Timișoara va returna milioane de EURO la UE…! Chiar nu vă deranjează?!? Chiar nu vă interesează că acest parvenit ipocrit, parșiv și aservit unor interese meschine vă distruge șansele la un oraș decent și pregătit să devină o Capitală Europeană veritabilă? 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.