Tom Putzgruber, presedintele organizatiei  Respekt Tiere din Salszburg a venit astazi in Timisoara, pentru a protesta impotriva eutanasierii cainilor fara stapan. Avand asupra lui un mesaj scris in engleza si romana, un caine impaiat, o toporisca din plastic si steagul Romaniei, acesta a stat cateva minute in centrul orasului pentru a sensibiliza cetatenii in privinta legii care solicita eutanasierea cainilor fara stapan.

Cu toate ca cetateanul austriac nu a incalcat legea, Politia Locala l-a indepartat imediat din zona centrala. In timpul cat politistii erau ocupati cu acest eveniment, o tanara impartea pliante prin centru fara a avea autorizatie. Pliantele contineau informatii si reclama pentru curs de Yoga, desfasurat de Asociatia Dacica.

Faptul ca asociatia nu avea autorizare sa distribuie pliante, nu a contat pentru oamenii legii. Precizam faptul ca in zona centrala erau doua patrule ale Politiei Locale.

Cetateanul austriac care desfasura o actiune de sensibilizare in fata Timisorenilor, aflati la acea ora in zona ne-a declarat inainte de a intra in contact cu politia, ca doreste sa contribuie cu bani pentru a steriliza 19 caini fara stapan.

„Vina” lui a fost faptul ca Politia Locala nu a inteles limba engleza, fiindca conform legii poti sa protestezi singur pe domeniu public atata timp cat nu devine un protest de grup neautorizat.

Asa cum se vede in filmulet este tragic si faptul ca politistul nu stia sa-i spuna in limba engleza de ce va fi retinut.

–-ay0KLUnMXEo

Putem sa ne intrebam ce rol are cu adevarat Politia Locala?!

20131106_161221075-7

DSCF6719DSCF6720DSCF6732

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.