Pasca Marinel

În această seară, consilierul local PDL, Pașca Marinel a fost bătut cu coada de topor de către șeful Direcției de Mediu din Primăria Recaș, în altercație intervenind împotriva acestuia cu pumnii și un polițist local.

Incidentul a pornit de la faptul că tirul condus de un șofer angajat al consilierului PDL, a fost oprit de poliția locală, fiindcă circula pe o stradă cu restricție de mare tonaj. Conform declarației șefului de post din Recaș, acea stradă are restricție de 3.5 tone. În intervalul în care polițistul local a chemat Poliția Rutieră, Pașca a venit la fața locului să reproșeze agentului că mașinile primarului nu sunt oprite pe acea stradă.

De aici declarațiile diferă, Pașca susține că a fost scuipat de agentul de poliție, care era însoțit de Adrian Beche, șeful Direcției de Mediu. Ulterior consilierul a povestit că Beche a luat o coadă mare de topor din mașină și i-a aplicat 14 lovituri în zona pieptului și a spatelui.

Primarul din Recaș, Pavel Teodor spune că a fost informat de șeful de post despre acest incident și a precizat că Pașca ar fi lovit polițistul în zona genitală, după care bătaia s-a desfășurat aproximativ cum a povestit consilierul.

Pașca Marinel a depus plângere penală împotriva celor doi, în această seară prezentându-se la Institutul de Medicină Legală pentru a elibera o adeverință. IPJ Timiș continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea vinovaților.

15 COMENTARII

  1. din pacate as e in Recas la ora actuala,ca gospodar nimeni nu are de obiectat la primaru,dar daca nu susti psd esti terorizat,amenintat si alte,se stie ca politia locala executa ordinele primarului si executa doar pe ce-i ce doreste primaru!

  2. E pacat sa judeci oanenii,dar domnul pasca,omul ce si-a adus in recas pamant cu desaga,nu a facut nimic pt locuitorii recasului,a fost in mare parte primarul etniei rome si primar pt el,aroganta se plateste,poate asa se v-a dezmetici ca lumea nu se mai invarte in jurul său,bataia primita a venit cam tarziu dupa parerea mea,trebuia de mult sa o fi primit si poate spune multumesc ca a fost asa de generos domnul Beche,merita mult mai mult…de la Deliu nu a mai luat un fost primar bataie,concluzia…de actualul primar se poate vorbi cu mare respect pt ca in timp scurt, se vad multe facute..

    • ai dreptate mihaela.. sunt total de acord cu tine! Ce a primit e doar inceputul… si dak tot are atatea pamanturi si se ocupa cu agrcultura… sti cum se spune „ce semeni aia culegi”:)))) cred k e singura persoana din viata mea pentru care nu imi pare nici macar o secunda rau k a luat-o!!!! merita mai mult! :)))))

  3. oare pe strada primarului e indicator de restrictie de 3.5 T si daca nu de ce? oare pe unde isi duce marfa domnu primar cu camioanele el are voie? daca e lege sa fie pentru toti dar aici era premeditat se stie era pus de primar!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.