Administraţia locală este vinovată de pierderea finanţării guvernamentale pentru extinderea Spitalului de Copii Luis Ţurcanu. Afirmaţia îi aparține premierului Victor Ponta, care s-a aflat joi într-o scurtă vizită la Timişoara.

„Timişoara a primit bani pentru Spitalul de Copii. Din păcate, nu i-a folosit pentru că Primăria nu a întocmit documentaţia la timp. Acum, dacă în sfârșit le-a finalizat și le-a făcut corect, evident că va primi în continuare, e un proiect esențial pentru Timișoara. Știți că am fost cu primarul aici, i-am dat bani și după aceea mi-au dat banii înapoi pentru că nu a putut să-i folosească“, afirmă Victor Ponta.

De cealaltă parte, primarul Nicolae Robu arată într-o scrisoare deschisă  adresată premierului Victor Ponta, că municipalitatea a iniţiat demersurile necesare pentru construcţia corpului B al Spitalului de Copii Louis Ţurcanu.

Astfel, Nicolae Robu precizează că toate etapele parcurse până în prezent pentru realizarea obiectivului estimat la 70 de milioane de lei au fost finanţate din bugetul local.Totodată, edilul îi solicită premierului asigurarea confinanţării proiectului cu 70 la sută din valoarea lui.

3 COMENTARII

  1. As aduce aminte de denigrarea Romaniei de catre PDL,acumimpartit cu p m p. Mai spuneti cetatenilor sa nu uite. Si sa invete si marea jurista ca nu parlamentul da lovitura de stat ci si forta armata in aproape toate cazurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.