Corpul de control al primului-ministru a revenit pentru verificări la Primăria Timişoara. Oamenii din subordinea lui Victor Ponta anchetează modul în care s-au vândut mai multe locuinţe de serviciu în timpul fostei administraţii Ciuhandu.

„S-au interesat punctual de o serie de probleme legate de retrocedări, vânzări ale unor imobile care în primă fază erau imobile de serviciu. Aici s-a făcut o ilegalitate prin elaboararea unei Hotărâri de Consiliu Local, în urma căreia se stabilea schimbarea modului de operare în condițiile atribuirii de serviciu, în sensul că atribuirea se făcea pe nume propriu, contract de închiriere nominal, după o lună avea voie să cumpere. Asta a constituit un punct de interes pentru corpul de control și în general retrocedări, motivații, ce s-a vândut cu legea 112, cui s-a vândut…”, afirmă viceprimarul Traian Stoia.

Totodată, Traian Stoia nu a putut spune despre câte vânzări este vorba şi ce perioadă a fost vizată, precizând doar că tranzacţiile ar fi fost făcute ilegal. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.