Presedintele PNTCD Timis critica atentia din jurul proiectului Rosia Montana. Valentin Moldovan a declarat miercuri, 18 septembrie, in cadrul conferintei de presa de la sediul partidului, faptul ca problema de la Rosia Montana este mult prea comercializata si ca, astfel, este deviata atentia de la problemele cruciale ale tarii. In viziunea sa, actuala guvernare ar trebuie sa-l lase pe negociator sa rezolve problema din Muntii Apuseni, singura implicare fiind supravegherea acestora in asa fel incat Romania sa nu iasa pagubita din “afacere”.

In privinta liderilor locali si judeteni, liderul PNTCD Timis a declarat ca atat Nicolae Robu, cat si Titu Bojin au avut realizari, in mare parte, bazate pe ceea ce au lasat in urma ceilalti lideri locali si judeteni. Singura realizare pe care o apreciaza la actual administratie locala este mutarea acvariului din central orasului.

Liderul PNTCD Timis a conchis ca Romania ar avea nevoie de o guvernare de dreapta, care sa vina cu solutii viabile pentru solutionare problemelor esentiale si care sa fie capabil sa instituie noi programe  de finantare si investitii. De asemenea PNTCD Timis se pronunta impotriva imprumuturilor, pe care considera ca tara nu va avea de unde sa le plateasca. De asemenea, Valentin Moldovan crede ca imprumuturile vor duce la un nou val de majorare a taxelor si impozitelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.