Cu câteva zile înainte de începerea cursei pentru președenția României, Victor Ponta a început să dea mesaje în vederea recâștigării electoratului USL.

”Băsescu a văzut în mine și în Antonescu pe cei care îl vom doborî și îi vom schimba sistemul. Lumea lui Băsescu e din ce în ce mai mică, mai murdară, mai disperată. Nu am nimic de ascuns şi nu voi ceda la niciun șantaj. Nici Crin Antonescu nu a cedat, dar a fost manipulat de oamenii lui Băsescu. Așa a pierdut tot”, spune Ponta plin de emfază la Antena 3, potrivit stiripesurse.ro.

Aşadar, Ponta nu va renunţa nici în această campanie la mesajul folosit la europarlamentare: USL trăieşte. Vom asista, cel mai probabil, la o campanie a PSD-ului pe stilul celei din 2012, în care singura ţintă va fi Traian Băsescu, însă de data aceasta PSD-ul va trebui să reziste atacurilor furibunde din partea ACL-ului, iar în funcţie de rezistenţă  vom avea sau nu un câştigător de stânga. O surpriză poate veni din partea lui Călin Popescu Tăriceanu, care pare dispus să refacă USL-ul alături de Ponta.

Sursa foto: antena3.ro

3 COMENTARII

  1. Traieste inca din cele mai vechi timpuri,de la formarea statului Dac ,inca de atunci ca neam si popor ne am vandut aproapele ,ne am aliat cu toti doar pt interese ,iata explicatiunea vorba lui nenea iancu caragiale.romanul pt os se face frate si cu cel mai inversunat dusman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.