La data de 14 august a.c., polițiștii orașului Recaș au depistat un bărbat de 40 de ani bănuit de furtul unui tractor agricol de pe raza localității Petrovaselo.

Din cercetări a reieși că bărbatul ar fi condus vehiculul pe drumurile publice (din localitatea Petrovaselo până în localitatea Stanciova) deși acesta era neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere.

Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducerea sub influența alcoolului.

S-a procedat la reținerea pentru 24 de ore a bănuitului, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

Precizăm faptul că, față de bărbat, polițiștii efectuează cercetări și intr-un alt dosar  penal, fiind bănuit  de furtul unui vehicul comis în noaptea de 11 spre 12 august a.c., de pe raza localității Stanciova, pe care l-ar fi condus pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere și având o alcoolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.