PLAI Festival va avea loc toamna aceasta la Muzeul Satului Bănățean între 9 și 11 septembrie. Organizatorii au pregătit publicului și anul acesta un program bogat în muzică și activități culturale sau recreative inedite. În plus ei au pregătit un proiect special pentru ziua de 8 septembrie.

Ultima surpriză pe care o aflăm este prezența trupei Oi Va Voi pe scena de World Music. Aceștia sunt headlineri în seara de duminică, 11 septembrie și vor concerta de la ora 22:00.

Oi Va Voi sunt un grup de muzicieni stabiliți in Londra care se lasă cu greu încadrați într-un stil muzical. De mai bine de zece ani, Oi Va Voi s-au îmbarcat într-o continuă descoperire muzicală și culturală. Cu toate că au primit etichete precum ”dance”, ”rock”, ”electronica” sau ”world music”, sunetul lor își găsește rădăcini în originile multi-etnice ale membrilor.  Ei reușesc să aducă influențe evreiești și est europene într-o combinație unică ce produce o experiență muzicală densă și puternică.

Vă reamintim, artiștii pe care PLAI îi va aduce anul acesta la Timișoara sunt demni de toată atenția: Milky Chance, Aziza Brahim, Bob Geldof, Marinah y Chicuelo, Oi Va Voi și Fantome (artist rezident)

Una dintre veștile bune ale acestui an este concertul Joss Stone care va avea loc în 8 septembrie de la ora 20:00. Acesta este un proiect special produs de PLAI, prezentat de Raiffeisen Bank și susținut de Primăria Timișoara. Accesul la concertul Joss Stone este inclus doar pentru cei care și-au achiziționat abonamente la festival până în data de 8 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.