Din nou se lasă cu schimbări ale competenţelor la Primăria Timișoara. Conflictul dintre edili continuă. Viceprimarul Traian Stoia a rămas de vineri fără o parte importantă a atribuţiilor, revenindu-i doar domeniul social.

Decizia a fost luată de primarul Nicolae Robu, care spune că a vrut să pună capăt unui posibil conflict de interese. Motivul pentru care îi retrage din atribuţii viceprimarului Traian Stoia este că acesta ar găzdui „şedinţe de complot” pentru schimbarea viceprimarului Dan Diaconu.

Pe de altă parte, de Biroul de terenuri din cadrul Primăriei Timişoara se va ocupa city managerul Sorin Drăgoi. 

“Viceprimarul Stoia nu a făcut nimic în acești ani, nu a rezolvat nicio problemă. Eu l-am supraevaluat și i-am dat se pare un număr prea mare de sarcini. În plus, se și dovedește lipsit de fair-play față de colegii săi de echipă. Repet, s-a dovedit ineficient și prin urmare i-am luat Direcția Clădiri, Terenuri și Dotări Diverse. I-am luat-o din răspundere și am alocat-o în răspunderea city managerului, Sorin Drăgoi. E vraiște în acestă direcție, domnul Stoia nu a fost în stare să facă ordine, ba chiar i-a încurcat cu abordarea sa tehnică deficitară și pe funcționarii din Primărie în misiunile lor de a face ordine. Mai are destule, are șase domenii, are lucruri importante, toate compartimentele orientate social. Sper să facă față măcar ordonării acestora”, susține primarul Nicolae Robu.

Reamintim că în această vară după destrămarea USL, social-democraţii au încercat schimbarea viceprimarului liberal Dan Diaconu. Primarul Nicolae Robu îi avertiza pe social-democraţi că dacă demersul lor va avea succes iar noul viceprimar va fi Bogdan Herzog, îi va retrage lui Traian Stoia toate atribuţiile.

Tentativa a eșuat, astfel că acum sarcinile viceprimarului Traian Stoia vor fi coordonarea următoarelor structuri: Cantina de Ajutor Social, Căminul pentru Pensionari, Serviciul Protecţia Persoanelor cu Handicap, Serviciul Protecţia Copilului şi Familiei, Centru de Zi “Pentru Voi” şi Direcţia de Asistenţă Socială. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.