inaugurare openville
inaugurare openville

(GALERIE FOTO)

În cursul acestei zile a fost inaugurat începutul lucrărilor la cel mai amplu proiect de investiții din zona de vest a țării, este vorba despre ansamblul OPENVILLE.

Proiectul beneficiază de o sumă impresionantă, peste 220  de milioane de euro și este creat după conceptul ”lifestyle center” reunind funcții de office, retail, parc și entertainement. În perioada imediat următoare se vor începe lucrările la componente office, mai precis la clădirea de birouri clasa A United Bussines Center 2, care va fi poziționată în zona adiacentă Mall-ului, cu o suprafață de 18.000 de mp și 11 etaje.

De asemenea, pentru acestă clădire au fost deja semnate parteneriate cu Ness Software Engineering Services, furnizor de top de servicii de proiectare externalizate, precum și cu Regina Maria care va deschide prima sa clinică din Timișoara. Clădirea va fi finalizată până la finele anului viitor.

Radu Mihăiescu, arhitectul carea conceput acest ansamblu a relatat faptul că suprafața construită va fi de aproape 600.000 de mp, incluzând în total șapte imobile, printre care și cea mai înaltă clădire din țară, care va avea 155 m și 27 de etaje.

Tot aici se va construi și cel mai mare parc suspendat din România, un spațiu verde de 55.000 de mp, care se dorește a fi o oază de liniște și relaxare, care va cuprinde patinoar, carusel, fântâni arteziene, piațete pentru evenimente și vor fi plantați peste 1.000 de arbori maturi, 20.000 de arbuști și gazon special.

În ceea ce privește segmentul retail OPENVIILE va pune la dispoziția clienților săi branduri noi, venind în completarea celor deja existente. Nu au fost uitate sălile de cinema sau locurile de joacă pentru copii precum și sălile pentru evenimente, care vor avea o capacitate totală de 2.500  de persoane.

Locurile de parcare nu vor fi o problemă întrucât sunt prevăzute 3.750 subterane și supraterane, dotate cu un sistem inteligent de ghidare, care vine în ajutorul șoferilor pentru a găsi locuri libere.

Prezenți la ceremonia de inaugurare a lucrărilor de construcție a ansamblului OPENVILLE au fost oficialitățile orașului, care și-au manifestat admirația și sprijinul pentru realizarea acestui proiect.

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.