Timișoara se poate mândri că a intrat în topul FORBES și nu oricum, ci pe prima poziție. Topul FORBES face referire la cele mai bune orașe din țară pentru dezvoltarea de afaceri.

Pe baza indicatorilor economici și în alți ani am ocupat aceeași poziție urmați de Cluj, București, Oradea, Brașov, Arad, Ploiești, Pitești și Iași.

” Acest lucru se întâmplă de când sunt eu primar, Timișoara este pe locul întâi. Un criteriu este și integritatea primarului, au introdus și penalități acolo unde sunt semnalate acte de corupție și incorectitudine. În Timișoara nu există niciun investitor care a întâmpiat dificultăți în demersurile sale de a dezvolta o afacere, sunt tratați cu corectitudine ”, ne lămurește edilul orașului.

Printre criteriile folosite în anii precedenți se numără corectitudinea primarilor.

” Premisa de la care am plecat în acordarea unei penalități de 10% din punctajul final pentru orașele ai căror edili au fost reținuți pentru fapte nelegale este că nu poate exista un mediu de afaceri cu adevărat sănătos în zonele în care conducătorii administrației locale sunt corupți ”, informează FORBES.

Un rol important în acest clasament l-a avut activitatea comercială desfășurată în Timișoara, turismul de agrement, turismul cultural și oferta educațională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.