Povești  ale unor oameni de succes sunt prezentate elevilor și studenților. Timișorenii sunt invitați la Conferințele practice BookLand Evolution. Evenimentul are loc miercuri, în intervalul orar 17 – 19, la Muzeul de Artă din Timișoara.

Seria Conferințelor practice BookLand Evolution îi aduce pe tineri față în față cu profesioniști consacrați, ale căror reușite îi pot încuraja și motiva în dezvoltarea personală și profesională. Inițiativa are ca scop dezvoltarea personală și profesională a tinerilor, prin soluții practice și experiențe reale de viață a implicării invitaților, capabili să inspire și să motiveze.

În cea de-a doua zi a Conferințelor practice, invitații speciali sunt: Robert Șerban, Remus Radvan și Mihaela Tatu. Timp de 2 ore, tinerii le vor cunoaște poveștile de succes. Accesul publicului este gratuit.

Totodată, BookLand Evolution le pregătește tinerilor încă o surpriză: este vorba de platforma online www.inPractica.ro, prin care vor avea acces la programe de practică, internship, traineeship și part-time jobs în companii sau organizații din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.