Tipărește:Print This Post
Publicat la : joi, Ian 5th, 2017 la 9:04 pm | Vizualizari: 5884
Autor: Nicolae Birsan

Timișoara – capitala EU unde BICICLIȘTII sunt amendați ILEGAL și ABUZIV de Poliția Locală, iar Judecătoria Timișoara legalizează ILEGALITĂȚILE comise de primar…

w2Tipărește:Print This Post

robu-bicicleta-michelangelo-2-640x42729 August 2015 – Nicolae Robu organizează o pedalare ”în forță” prin ”sub-pasajul lui” proaspăt inaugurat, la care NU participă NIMENI … Timișorenii cu bun simț au sesizat ridicolul situației și nu s-au prezentat la pendularea înainte și-napoi printr-o groapă asfaltată de 200m… lăsându-l pe primar să se dea singur în spectacol (însoțit de câțiva slujitori servili din primărie, bineînțeles… vezi aici știrea).

03 Septembrie 2015 (7 zile mai târziu) – Comisia de Circulație condusă de pedalatorul singular Nicolae Robu aprobă o solicitare a Direcției Tehnice (direcție condusă de Chiș Culiță, care este și Secretar în Comisia de Circulație…) prin care Robu și Culiță își solicită și își aprobă singuri niște aberații debitate în detrimentul timișorenilor și decid…

montare-circulatie-semne

vezi aici decizia Comisiei ce NU INTERZICE ACCESUL BICICLIȘTILOR … (nicăieri în decizie nu este menționat termenul ”bicicletă”).

25 Septembrie 2015 – primarul Nicolae Robu iese în presă și anunță victorios că ”bicicliștii sunt interziși în centrul orașului lui…” în baza deciziei luată de Comisia lui de Circulație (vezi aici anunțul mincinos făcut de Robu).

Poliția Locală amendează bicicliștii pentru încălcarea unei interdicții CE NU EXISTĂ…!

accesul-interzis-bicicletelor-600x600Începând cu anunțul făcut de Robu, Poliția Locală subordonată aceluiași măscărici prin șeful ei (tot interimar de vreo 4 ani) – milițianul Dorel Cojan, a început să amendeze în mod ilegal și abuziv timișorenii pentru încălcarea art. 161, alin. 1 lit. a) din OUG 195/2002 care zice că… ”se interzice conducătorilor de biciclete să circule pe sectoarele de drum semnalizate cu indicatorul ”Accesul interzis bicicletelor”… adică un semn care NU a fost aprobat de Comisia de Circulație… și care NU EXISTĂ nicăieri în Timișoara sau dacă este, e instalat ILEGAL…!

Judecătoria Timișoara respinge contestațiile perfect valide făcute de cetățenii amendați ILEGAL de Poliția Locală…

În loc să constate ilegalitatea și abuzurile comise de primarul Robu și Miliția lui Locală, Judecătoria Timișoara respinge pe bandă rulantă contestațiile făcute de cetățenii amendați pe nedrept și îi obligă să plătească amenzi exorbitante și ilegale de până la 1.100 lei. Asta în condițiile în care Tribunalul Cluj ANULEAZĂ amenzile date de Poliția Locală pe motiv de ”incompetență materială a organului…” (știri din Cluj… Când polițistul local se crede de la Rutieră, amenda se anulează de către instanță)… sau în condițiile în care primarul din Iași a fost arestat pentru o cârdășie mult mai nevinovată decât ce face Robu la Timișoara (vezi aici Gheorghe Nichita, trimis în judecată după ce ar fi folosit Poliţia Locală să-şi urmărească iubita). Se pare că justiția e oarbă numai la Timișoara…!

Timișorenii protestează cu umor și ironie fină pe Facebook în fața abuzurilor primatului Robu…

Proteste care, din păcate, sunt total ineficiente în lupta cu mitocănia, nesimțirea, corupția și aroganța estompatului, care-și vede mai departe de afacerile personale și ale grupului de infractori pe care-l conduce din scaunul de primar.

w1

1 Ianuarie 2017 – Toate astea se întâmplă la Timișoara – primul oraș liber de comunism din România, dar ajuns sclavul unui microb.

Concluzia vă aparține… Vă spun doar că orice comunitate sănătoasă la cap îl gonea de mult cu pietre pe mic-robu din primărie.

Ai fost amendat de Poliția Locală circulând cu bicicleta prin centrul Timișoarei…?

Vrei să-ți recuperezi banii plătiți pe amendă…?

Contactează-ne…!

Share…! 

Despre autor

- 05/01/2017 21:04
Displaying 2 Comments
Comentarii articol
  1. Iulian spune:

    Articol prost scris de un flustrat care a fost amendat ! Pe bune, trebuie sa suferim noi pietonii cand voi treceti pe langa noi calare pe bicicleta in centru? Copii nostri minori nu se feresc si asa se intampla accidente. Vrem normalitate, vrem civilizatie,deci a facut robu bine ce a facut !

    • Nicolae Birsan spune:

      Iulian Ciobotariu… numai tu, Robu si inca vreo 2 derutati suferiti din cauza biciclistilor. In toata Europa biciclistii, pietonii si automobilistii traiesc bine mersi si fara probleme impreuna pe aceleasi bucati de drum… fara semafoare… fara militieni si fara sa se injure sau scuipe unii pe altii. Nici la Bucuresti nu se injura pietonii cu biciclistii si taximetristii ca voi, la Timisoara unde… ATENTIE… pana cand nu a venit micRobu sa-si faca el legea… NU AU EXISTAT nici aici probleme… Ce concluzie tragi tu – fiinta inteligenta si cu uzul ratiunii, din cele de mai sus…? Sau te-am confundat…?

Lasa un comentariu


Ultimele știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru