robu-bicicleta-michelangelo-2-640x42729 August 2015 – Nicolae Robu organizează o pedalare ”în forță” prin ”sub-pasajul lui” inaugurat în acorduri de vioară fix de ziua ”tot a lui” – a edil(i)ului primat –  eveniment la care NU participă nimeni. Timișorenii cu bun simț au sesizat ridicolul situației și nu s-au prezentat la pendularea înainte și-napoi printr-o groapă asfaltată de 200m, lăsându-l pe primar să se dea singur în spectacol (însoțit doar de câțiva umili slujitori din primărie, bineînțeles… vezi aici știrea).

03 Septembrie 2015 (7 zile mai târziu) – Comisia de Circulație condusă de pedalatorul singular Nicolae Robu aprobă o solicitare a Direcției Tehnice (direcție condusă de Chiș Culiță, care este și Secretar în Comisia de Circulație…) prin care Robu și Culiță își solicită și își aprobă singuri niște aberații debitate în detrimentul timișorenilor și decid…

montare-circulatie-semne

vezi aici decizia Comisiei ce NU INTERZICE ACCESUL BICICLIȘTILOR … (nicăieri în decizie nu nu apare cuvantul ”bicicletă”).

25 Septembrie 2015 – primarul Nicolae Robu iese în presă și anunță victorios că ”bicicliștii sunt interziși în centrul orașului lui…” în baza deciziei luată de Comisia lui de Circulație (vezi aici anunțul mincinos făcut de Robu).

Poliția Locală amendează bicicliștii pentru încălcarea unei interdicții care NU există!

accesul-interzis-bicicletelor-600x600Începând cu anunțul făcut de Robu, Poliția Locală subordonată aceluiași măscărici prin șeful ei (tot o sluga interimară de vreo 4 ani) – milițianul Dorel Cojan, a început să amendeze în mod ilegal și abuziv timișorenii pentru încălcarea art. 161, alin. 1 lit. a) din OUG 195/2002 care zice că… ”se interzice conducătorilor de biciclete să circule pe sectoarele de drum semnalizate cu indicatorul ”Accesul interzis bicicletelor”… adică un semn care NU a fost aprobat de Comisia de Circulație… și care NU EXISTĂ nicăieri pe centrul Timișoarei sau, dacă există, atunci e instalat ILEGAL…!

Judecătoria Timișoara respinge contestațiile perfect valide făcute de cetățenii amendați ILEGAL de Poliția Locală

În loc să constate ilegalitatea și abuzurile comise de primarul Robu și Miliția lui Locală, Judecătoria Timișoara respinge pe bandă rulantă contestațiile făcute de cetățenii amendați pe nedrept și îi obligă să plătească amenzi exorbitante și ilegale de până la 1.100 lei. Asta în condițiile în care Tribunalul Cluj ANULEAZĂ amenzile date de Poliția Locală pe motiv de ”incompetență materială a organului…” (vezi aici știri din Cluj)… sau în condițiile în care primarul din Iași a fost arestat pentru o cârdășie cu Poliția Locală mult mai nevinovată decât ceea ce face Robu la Timișoara (vezi aici Gheorghe Nichita, trimis în judecată după ce ar fi folosit Poliţia Locală să-şi urmărească iubita). Se pare că justiția e oarbă numai la Timișoara…!

Timișorenii protestează cu umor și ironie fină pe Facebook în fața abuzurilor unui primar grobian

Din păcate, aceste proteste sunt total ineficiente în lupta cu mitocănia, nesimțirea, corupția și aroganța estompatului, care-și vede mai departe de afacerile personale și ale grupului de infractori pe care-l conduce din scaunul de primar.

w1

1 Ianuarie 2017 – Toate astea se întâmplă la Timișoara – primul oraș liber de comunism din România, dar care a ajuns sclavul unui psihopat.

Concluzia vă aparține… Vă spun doar că orice comunitate sănătoasă la cap îl gonea de mult cu pietre pe micRobu din primărie.

Ai fost amendat de Poliția Locală circulând cu bicicleta prin centrul Timișoarei si vrei sa scapi de amenda? Contactează-ne aici…!

SHARE pentru prieteni.

2 COMENTARII

  1. Articol prost scris de un flustrat care a fost amendat ! Pe bune, trebuie sa suferim noi pietonii cand voi treceti pe langa noi calare pe bicicleta in centru? Copii nostri minori nu se feresc si asa se intampla accidente. Vrem normalitate, vrem civilizatie,deci a facut robu bine ce a facut !

    • Iulian Ciobotariu… numai tu, Robu si inca vreo 2 derutati suferiti din cauza biciclistilor. In toata Europa biciclistii, pietonii si automobilistii traiesc bine mersi si fara probleme impreuna pe aceleasi bucati de drum… fara semafoare… fara militieni si fara sa se injure sau scuipe unii pe altii. Nici la Bucuresti nu se injura pietonii cu biciclistii si taximetristii ca voi, la Timisoara unde… ATENTIE… pana cand nu a venit micRobu sa-si faca el legea… NU AU EXISTAT nici aici probleme… Ce concluzie tragi tu – fiinta inteligenta si cu uzul ratiunii, din cele de mai sus…? Sau te-am confundat…?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.