Echipa Tineretului Liberal Reformator Timișoara provoacă toți tinerii cu vârste cuprinse între 18-35 de ani, care au idei geniale de business, să le pună pe hârtie și să intre într-o competiție.

Concurenții trebuie să prezinte în fața unor antreprenori de succes un proiect în care cred, și să realizeze un plan de afaceri, iar câștigătorul va fi sprijinit de către echipa TLR pentru a obține o finanțare de 25.000 de euro prin programul guvernamental START, fonduri nerambursabile, precum va fi ajutat și în înființarea societății plus dezvoltarea unui business solid. Mai mult, TLR Timișoara asigură cofinanțarea acestui proiect (reprezentând 10% din valoarea totală).

Proiectele se depun la adresa: tlrcrestemantreprenori@gmail.comTemenul limită: 20.02.2015

Formularul de înscriere se regăsește în link-ul de mai jos:

https://docs.google.com/file/d/0BwHABoVfpdIPcU1IYkpPc1pUUEk

Programul pentru dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale în rândul tinerilor şi facilitarea accesului acestora la finanţare – START este un program de încurajare şi de stimulare a înfiinţării şi dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii, implementat de către Departamentul pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediul de Afaceri si Turism, prin Directia Implementare Programe pentru IMM, în conformitate cu prevederile Legii nr. 346/2004 privind stimularea înfiinţării şi dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi ale Hotărârii Guvernului nr. 430/2013 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Departamentului pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediul de Afaceri si Turism, cu modificările şi completările ulterioare.

Obiectivul programului îl constituie stimularea înfiinţării de noi întreprinderi mici şi mijlocii, îmbunătăţirea performanţelor economice ale celor existente, creşterea potenţialului de accesare a surselor de finanţare şi dezvoltarea aptitudinilor antreprenoriale ale întreprinzătorilor în scopul implicării acestora în structuri economice private.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.