Ţărăniştii timişeni au un nou membru. Fostul rector al Universităţii de medicină din Timişoara a revenit în cadrul Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat. Este vorba despre doctorul Ştefan Drăgulescu, care a vorbit miercuri despre situaţia politică din prezent. 

După ce a fost deputat PDL în ultima legislatură, el spune că doreşte să ajute revenirea ţărăniştilor în prim-planul politicii. Acesta s-a arătat dezamăgit de faptul că politica de dreapta din România este una care lasă de dorit. El propune ca forţele de dreapta să se unească împotriva centrului de stânga. Totodată, politicienii ar trebui să renunţe la orgolii, având în vedere că „centrul de dreapta este praf şi pulbere”.

„Cei de dreapta ar trebui să treacă peste orgolii şi cei de stânga, ca membrii ai UE, ar trebui să ne unim. Există riscul să câştige centrul stânga”, spune Ștefan Drăgulecu.
Pe de altă parte, Ștefan Drăgulescu a subliniat faptul că el nu a plecat din partidul țărănist, ci a fost exclus de două ori pentru că a îndrăznit să critice politica incoerentă a conducerii de atunci a partidului.

„Am rămas în PNŢCD, eu nu am plecat de fapt din PNŢCD, am fost exclus de două ori. Revin prin faptul că sunt unul din membri fondatori ai PNŢCD din judeţul Timiş. M-am întâlnit în avion cu dânsul şi am avut ocazia să discut o perioadă mai lungă de timp cu dânsul. Nu îl cunosc foarte bine, dar urmăresc prestaţia pe sticlă a politicienilor şi este un om corect”, adaugă Ştefan Drăgulescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.