Nicolae Robu zice că știe el sigur de la ”specialistu” Chiș Culiță că timișorenii vor circula cu vaporettele pe Bega începând cu această Primăvară. Dacă încă nu sunteți scârbiți de minciunile estompatului, pressalert.ro relatează aici pe larg inepțiile debitate de eșuatul ce încă delirează liber prin primărie și bâlbâie ceva legat de Guvern care… ”se poate rezolva”… zice el.

Tot românu’ știe clar că Robu-i prieten bun cu Guvernul PSD… 😀

După cum bine știm, orice iese pe gura primarului Robu este o minciună, o prostie sau o mârșăvie, iar PSD-ul e de vină pentru toate eșecurile lui… așa că nu vom pierde timpul încercând să analizăm ultima aberație în materie de navigație emanată de estompatu’.

În schimb vă prezentăm mai jos poziția Autorității Navale Române cu privire la viitorul navigației pe Canalul Bega, poziție care a rămas aceeași ca și în ultimele decenii, dat fiind că Primăria lui Robu NU a făcut absolut nimic în acest sens… iar lista de condiții obligatorii pentru redeschiderea navigației pe Bega este foarte lungă, foarte complicată și, mai ales, foarte în afara competențelor primăriei.

anr-no-navigabil

Așadar, oficial canalul Bega NU este deschis navigației și, ca să-l facă navigabil, Robu are de bifat o listă lungă de lucrări foarte complexe, foarte scumpe și care nu-s în nici un caz de nasul primăriei… 

Iar pe timișorenii ce încă se bazează pe promisiunile micRobului și plănuiau ca odată cu ghioceii să se deplaseze la serviciu cu vaporettele… îi sfătuim să nu renunțe la abonamentul de tramvai, deși nici Armoniile recent reșapate de aceleași două genii ale primăriei nu prezintă vreo garanție că ajungeți la destinație… nevătămați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.