ATENȚIE ȘOFERI – Ieri la Timișoara a fost inaugurată cea mai imbecilă intersecție pe care ați văzut-o vreodată. Mutația genetică de la pasajul Jiul s-a născut în mod natural din încrucișarea repetată între prostia unui ”specialist” ce nu știe care-i diferența dintre tabla înmulțirii și tabla zincată (șefu’ direcției tehnice a primăriei – Chiș Culiță) și fudulia necastrată la timp a unui circar dement (primatul Timișoarei – Nicolae Robu).

Acești doi impostori sunt totodată și Șefi supremi în Comisia de Circulație – o comisie ILEGALĂ în care Robu s-a auto-numit „șef”… și care comisie probabil că a elaborat, aprobat și trasat dungile imbecile din intersecția recent inaugurată.

Duetul impostorilor Robu & Chișculiță și-a aplaudat ieri realizarea… și-au dat diplome… au tăiat panglici tricolore în sunet de fanfară și aplaudați de pinguinii de la partid, scărpinându-se reciproc pe orgoliul prostesc de funcționar public inept și incompetent – dar arogant și autointitulat ”specialist”.

La fel ca și ”poarta ucigașă” (o altă ”realizare” a impostorilor Robu & Chișculiță, care a omorât un om în 17 Septembrie 2017…), intersecția de la pasajul Jiu a făcut și ea, deja, prima victimă… vezi aici foto cu accidentul inaugural… 

Dacă în țările cu apă caldă oamenii inteligenți ce cârmuiesc au descoperit că, eliminând marcaje, semne, borduri sau alte elemente inutile din intersecții, șoferii devin atenți la trafic și accidentele DISPAR… la Timișoara un șarlatan și un măscărici psihopat fac exact contrariul… mâzgălesc marcaje și pun multe semne inutile ce derutează șoferii și cauzează accidente.

Primatule Nicolae Robu… Șefu’ mini-tehnicus Chiș Culiță…

Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș și DNA Timișoara așteaptă cu nerăbdare victimele primului incendiu la blocurile anvelopate termic de voi… cu materiale NE-conforme… cu proiect și lucrări NE-aprobate de ISC… și care au fost plătite către firmele voastre prietene din fonduri EU fraudate de primăria pe care o jefuiți fără să fiți pedepsiți, încă…!

Stimate dle. Președinte Klaus Iohannis, stați liniștit și nu mai puneți presiune pe cei care-l apără pe Robu de justiție…! La Timișoara ”România lucrului bine făcut” e gata… Robu a îngropat-o cu tot cu oraș… și acum îngroapă locuitorii..!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.