Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a mers pentru a se distra alături de studenţii liberali, la petrecerea de Dragobete organizată în clubul „No Name”, dar s-a grăbit să plece împreună cu Liliana Oneţ imediat după ora 24.

Edilul-şef a avut parte de o companie selectă la masă. Robu a fost flancat la dreapta de subprefecta Liliana Oneţ, iar la stânga de „jupânul” Dumitru Dinulescu, un apropiat al primarului. Dinulescu e deseori văzut în compania lui Robu la petreceri şi chiar în concedii. De altfel, omul de afaceri liberal a fost unul dintre sponsorii principali ai evenimentului.

Primarul părea că se simte foarte bine în compania doamnei Oneţ, dar nu l-a neglijat nici pe omul de afaceri liberal.

Ceea ce părea o seară de clubbing s-a transformat într-una de semi-parastas

Studenții liberali au organizat precar petrecerea din Clubul „No Name”. Ioan Gârboni, directorul Filarmonicii Timișoara a vrut să braveze. „Trio-ul” Filarmonicii Banatul a fost la înălțime, dar la orele târzii din club nu a fost apreciat. Organizatorii au dat-o în bară şi la intrarea în scenă a unei trupe de dance – „Ultimate Dance Scool”. DJ-ul a încurcat de mai multe ori melodiile şi vreme de aproape zece minute trupa de dans s-a uitat în gol, într-un penibil general.

„Cu așa organizări sigur pierdem alegerile”

În final, amorțeala l-a cuprins și pe primarul Timișoarei, Nicolae Robu, după câteva melodii de pian. Pianistul Cosmin Mihalache ce s-a făcut remarcat la „Românii au talent” a cântat bine, dar nu a dat nici el în ton cu atmosfera de club. Mulți dintre junii liberali au preferat să părăsească clubul înainte de sfârșitul programului, respectiv finala probei de perechi a celei de-a VII-a ediții a „Balului Dragobetului”, organizat de CSL Timiș.

Câțiva dintre tinerii liberali au fost auziți zicând mai în glumă, mai în serios: „Cu așa organizări sigur pierdem alegerile”.

Primarul Robu nu a dansat alături de studenți. S-a grăbit să plece împreună cu subprefecta Liliana Oneţ. Singurul dintre seniori care a arătat că are talente și pe ringul de dans a fost „jupânul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.