Consilierii locali au aprobat vineri în ședința de plen studiul de fezabilitate pentru skate-parcul din Timișoara. Astfel că acum autoritățile pregătesc caietul de sarcini și organizarea licitației pentru desemnarea constructorului.

Potrivit edilului Nicolae Robu, valoarea studiului de fezabilitate este de 500.000 de euro.

„Pregătim procedura pentru întocmirea caietului de sarcini. Nu știu dacă mai trebuie și un proiect sau deodată se licitează pe baza studiului de fezabilitate, elaborarea proiectului și execuția. Prevede un skate-parc omologabil pentru competiții și realizat din beton prefabricat, de calitate. S-a mers pe soluția considerată cea mai bună. E adevărat că asta costă mai mult, noi puteam face un skate-parc cu obiecte din tablă sau din beton pe care să îl turnăm la fața locului, dar specialiștii nu recomandă astfel de soluții, spunand că pe o parte nu ar fi omologabile, dar mai ales ca nu au fiabillitate. Nu poți turna un beton care să se păstreze la regimul de utilizare”, spune primarul Nicolae Robu.

Proiectul este realizat de firma SC Urbanito City Concept SRL. Skate-parcul va avea o suprafață de 1.500 de metri pătrați și va fi situat în Parcul Scudier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.