Municipalitatea timișoreană a inaugurat marți încă două străzi, care au avut nevoie de reabilitare. Astfel, în cadrul lucrărilor de întreţinere şi reparaţii străzi au fost realizate lucrări pe strada Verde şi strada Petre Olariu.

Lucrările au cuprins aşternerea de covoare asfaltice pe partea carosabilă, pe o suprafaţă totală de 3.489 mp. S-au înlocuit bordurile de delimitare a carosabilului de trotuare, au fost amenajate locuri de trecere pentru persoane cu dizabilităţi sau cărucioare. Totodată s-a trasat marcajul rutier în scopul asigurării siguranţei circulaţiei rutiere şi delimitării a 60 de locuri de parcare.

„În toată această zonă am efectuat lucrări de reabilitare a carosabilelor, de amenajare a trotuarelor, de locuri de parcare și suntem multumiți că am făcut un salt important în confortul cetățenilor. În zona aceasta era noroi, mizerie, oamenii își țineau mașinile pe unde se nimerea. Acum totul este amenajat frumos. În bună măsură sunt delimitate și locurile de parcare. Trotuarele sunt bitumate. Urmează să se amenajeze și spațiile verzi și cred că vom avea un aspect destul de plăcut al cartierului, unde și spațiile verzi vor arăta mai bine. Într-o anumită perspectivă de timp, garajele cam trebuie să dispară. Dacă vrem un oraș civilizat, atunci trebuie ca în locul garajelor să avem în cartiere amenajări frumoase, spații de joacă, de odihnă. Sigur, mașinile să fie ținute în parcari curate”, spune primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Valoarea lucrărilor este de peste 381.000 lei.

Totodată, a fost reabilitată şi strada Geneva pe o lungime de 490 mp. Lucrările au vizat aşternerea unui covor asfaltic pe o suprafaţă de 3.430 mp. Valoarea lucrărilor este de aproximativ 250.000 lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.