Nicolae Robu

Documentația privind extinderea străzii Podeanu a fost trimisă la SEAP pentru comunicare, aceasta fiind o lucrare aflată în atenția publică de foarte multă vreme.

Se are în vedere lărgirea străzii la 4 benzi, vor fi amenajate locuri de parcare, vor fi făcute trotuare deoarece în acea zonă , în momentul de față nu există, și nu în ultimul rând va fi amenajat și un sens giratoriu în zona Novatim.

Valoarea investiției se ridică la aproximativ 8,8 milioane de lei, ceea ce înseamnă 2 milioane de euro, din care partea de construcții montaj reprezintă 7,8 milioane de lei, iar lungimea străzii este de aproape un kilometru.

Perioada de efectuare este de 8 luni estimate, dar Nicolae Robu speră ca la licitație  să  fie adjudecată oferta cu cel mai puți timp de execuție. Se are în vedere să fie cât mai multe locuri de parcare și în perspectiva  dării în folosință a Sălii Polivalente, care va avea și ea o parcare amenajată, însă în momentul în care în zonă se organizează diverse evenimente este bine venit un astfel de spațiu cu cât mai multe locuri de parcare.

“ Proiectanții au avut în sarcină să prevadă cât mai multe locuri de parcare și pe strada Podeanu. Vor fi locuri destul de multe, pentru că și acolo avem în vedere faptul că la un moment dat trebuie să apară și bazinul olimpic și Sala polivalentă și prin urmare proiectanții au avut în vedere să creeze un număr important de locuri de parcare”, a subliniat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.