fantome primaria timisoara

Fantomele “Targul Gaudeamus”, “Copacii din Balcescu”, ”Festivalul Mica Viena” sau umila “Zebra” si-au facut aparitia azi-noapte in fata Primariei Timisoara, pentru a-si cauta ucigasul in persoana lui “Jack Robu Nicolae Spintecatorul”.

„Sunt doar cateva exemple de “spirite ucise” de Vanitosul Primar al urbei de pe Bega si toate acestea in doar aproape jumatate de mandat (!) ceea ce este cu adevarat de speriat! Speram ca spiritele Naturii sau ale Culturii, maltratate pana la moarte de primarul Cetatii Timisoara, vor reusi sa stopeze acest asalt furibund asupra a tot ceea ce inseamna de fapt spiritul Timisoarei si fundamentul unui oras cu o vasta istorie culturala.” spun reprezentantii Tineretului Democrat Liberal.

Mesajul de Halloween din fata „Castelului Conducatorului”, transmite edilului Timisoarei ca trebuie sa acorde mai multa atentie la ceea ce inseamna cu adevarat Timisoara, care devine pe zi ce trece un oras al kitshului. Reprezentantii Tineretului Democrat Liberal reamintesc si faptul ca pentru a putea deveni un oras cu adevarat European,  nu ai voie sa calci in picioare cultura, natura sau isoria acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.