Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu

Deputatul Sorin Grindeanu citește în mod frecvent postările primarului Nicolae Robu pe Facebook. Preocupat de conținutul acestor postări, astăzi a trecut în rolul “comentatorului fierbinte”, chiar în conferința de presă PSD.

“Am văzut neliniștea domnului primar legată de modul în care au fost dați cele cinci milioane de lei pentru Spitalul de Copii și cele cinci milioane de lei pentru Biblioteca Politehnicii. În primul caz este un obiectiv care începe cu această finanțare, în cel de-al doilea caz, cel legat de bibliotecă, un obiectiv care se finalizează. În acest moment dacă mergeți la Politehnică o să vedeți o clădire care e goală care nu are dotări de doi ani de zile, dacă nu mă înșel. Cele două cereri de finanțare au fost transmise guvernului de către prefectul de Timiș” comentează deputatul Sorin Grindeanu.

Sorin Grindeanu spune că aceste finanțări au fost obținute cu ajutorul prefectului de Timiș, în cazul Bibliotecii rectorul universității a vorbit personal cu Eugen Dogariu pentru a finaliza proiectul. Din acest motiv Nicolae Robu ar avea o anumită neliniște, neavând o contribuție directă la obținerea finanțărilor.

Edilul Timișoarei postează pe Facebook în mod frecvent sume de 0 lei alocate de guvern orașului de pe Bega, pentru proiectele promise în campaniile electorale USL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.