Înainte de a vă arăta variantele de răspuns, să vă povestesc cum în țările cu apă caldă pe unde am trăit, primăria le reamintește locuitorilor nu doar că au o obligație legală să-și curețe trotuarele de zăpadă în fața casei… ci că este chiar o obligație morală față de întreaga comunitate și o chestiune ce ține de siguranța fiecăruia dintre noi, care vrem ca familiile și copiii noștri să ajungă cu bine unde au de mers… și nu la spital, cu mâini și picioare rupte.

Ba chiar unii primari ies în dimineața primei ninsori și curăță zăpada în fața propriei locuințe… ca un exemplu de urmat pentru întreaga comunitate… și ca un exercițiu de imagine mult mai eficient și mai puțin grețos decât să-și pună mecla estompată pe agenda Poliției Locale.

Dar hai să vedem ce cred timișorenii că ar trebui să facă Primarul Robu la prima zăpadă?

Și dat fiind că primaru’ Robu locuiește în cartierul Soarelui (unde nu ninge niciodată…) este ”decât” la mintea gâscanului că ”curățatul zăpezii nu-l coafează”… ca să zic așa. Prin urmare așteptam sugestiile voastre, pe lângă cele de mai jos, sugestii care vor fii trimise primarului ca recomandări de urmat în cariera sa meteorică…

Si variantele noastre de răspuns – elaborate științific – sunt:

A. Să facă un accident de circulație… în timp ce-și violează propriul sistem inteligent de management… al traficului, în grabă fiind spre coaforul din Pța. Traian.

Robu santier coafor

Șhit… asta deja a făcut-o!

B. Să facă o criză de nervi urmată de un atac de cord… în pregătirea următoarelor alegeri sau ca să fenteze DNA-ul… în caz că se trezește.

criza furtuna

Șhit… și pe asta deja a făcut-o!

C. Să-și pună mecla pe agenda Poliției Locale… ca un exemplu grețos de urmat pentru alți infractori și impostori corupți, ce vor să devină și ei primari.

Robu mecla agenda PL

Șhit… și pe asta deja a făcut-o!

D. Să-și dea demisia de ”oroare”… ???  Și să-i lase pe medicii psihiatri, psihologi, neurologi, etc… să-l studieze pentru a evita alte eșecuri similare ale speciei… precum Ceaușescu, Mao, Stalin, Hitler… sau străbunicul lui Nicolae Robu – Nero (împăratul… nu antivirusul).

Robu diliu

Asta-i tot ce i-a mai rămas de făcut!

Multumim pentru poze lui Bobu Fotofobu… paginii FB Haz de Necaz… si Politiei Locale Timisoara condusă de sluga umila și inegalabila a micRobului… militianul Dorel Cojan.

Așteptăm comentariile voastre inteligente mai jos…

Nota editorului: Acest articol prezintă opinia autorului, nu a publicației. Pentrutimisoara.ro încurajează exprimarea liberă, timișorenii au ocazia să se înregistreze pe site folosind link-ul înregistrare din partea de sus și să publice articole în care își exprimă opinii, nemulțumiri, sau chiar sesizări. Pentrutimisoara.ro a inițiat acest proiect pentru ca vocea cetățenilor să fie auzită, dar nu răspunde pentru conținutul articolelor autorilor săi. Vezi mai multe aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.