Doi tineri teribiliști din Timișoara au intrat în vizorul polițiștilor, după ce s-au dat în spectacol cu automobilele. Întâmplarea s-a petrecut marţi noaptea, când au fost depistaţi turând motoarele autoturismelor în zona centrală a orașului, pe strada Traian Grozăvescu.

Potrivit oamenilor legii, cei doi bărbați au turat motoarele autoturismelor în scop de divertisment, tulburând liniștea publică și creând astfel disconfort celor care locuiesc în zonă.

„Este vorba despre doi tineri, ambii în vârstă de 29 de ani, cu domiciliile în Timișoara, aflați la volanul unui BMW de culoare neagră, respectiv un BMW de culoare roșie, care au turat motoarele în zona centrală, mai exact pe strada Traian Grozăvescu”, spune Dana Seracin, purtător de cuvânt al Poliției Locale Timișoara.

Cei doi indivizi, ambii în vârstă de 29 de ani, au fost imediat sancționați conform legii, cu sume cuprinse între 800 la 2.500 de lei.

De la începutul anului și până în prezent zeci de astfel de pasionați ai distracțiilor nocturne s-au ales cu dosare penale și amenzi usturătoare. Polițiștii locali vor acționa în continuare pentru depistarea celor care tulbură liniștea publică turând motoarele sau parchează neregulamentar. 

auto1 auto2 auto3 (1)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.