Gheorghe Ciuhandu PSD

Surse din PSD au confirmat astăzi pentru Televiziunea Cetățeanului că fostul primar al Timișoarei, Gheorghe Ciuhandu, s-a înscris în PSD acum două zile.

Adeziunea pare puțin ciudată fiindcă PSD este un partid de stânga. Nu știm în acest moment dacă va candida din nou ca primar din partea PSD, dar aceleași surse spun că este foarte probabil să îl vedem în 2016 candidat la funcția de primar.

UPDATE: Purtătorul de cuvânt al PSD neagă informația. Sursele susțin că Ciuhandu a bătut palma cu PSD.

33 COMENTARII

  1. Nu scapam de PNT ,acum orasul va fi condus de ORZA ,aliatul lui ROBU ,iar peste 2 ani ne va conduce CIUHANDU , ca nu de dragul PSD a intrat in partid ,ci sa candideze pt primarie .

  2. nu poate sa respire orasul de capuse , daca nu iese nimeni sa candideze impotriva acestor impostori,atunci voi candida eu , m am saturat sa vad cum 300.000 de mamaligi (timisoreni) nu fac nimic .

  3. calculul e simplu , CIUHANDU va fi noul primar peste 2 ani , pleaca din start cu un 20% procente , plus partidul PSD care e pe primul loc in TIMISOARA ,iar simpatizantii PSD voteaza orice pui pe lista PSD ,rezultatul ? castiga din primul tur ,cu peste 52%

  4. domnule CIUHANDU , cand o sa ai timp sa cheltui milioanele de euro furate de la timisoreni si de la hrana cainilor comunitari (2 milioane euro) daca te apuci din nou de politica ? sau de data asta faci politica in interesul timisorenilor ?

  5. sa nu uitam un lucru , ca CIUHANDU nu singur a facut toate marsaviile , ci cu ajutorul consilierilor PNL ,dar si cu complicitatea PDL-PSD care nu faceau opozitie .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.